jamail Odesláno Duben 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2013 (upraveno) Zdravíčko, začal jsem nahrávat LP z různých her v Angličtině a hodila by se nějaká podpora tak kdyžtak odběr a když by se vám to fakt fest líbilo tak sdílet :D díky http://www.youtube.com/user/IncredibleSalamor Upraveno Duben 15, 2013 uživatelem jamail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2013 Perfektní angličtina :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamail Odesláno Duben 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2013 (upraveno) ironie ? :D ne já vím, mám trochu problém s výslovností Upraveno Duben 16, 2013 uživatelem jamail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Duben 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2013 Ne ne, to jsem myslel vážně.. s výslovností mají problém více méně všichni češi takže pohoda.. hlavní je ale zásoba slov co máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.