Matthevv Odesláno Duben 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2013 Zdravím, mám problém s game paths, když je chci smazat, objeví se tabulka že se to maže ať počkám, ale nic se neděje a tabulka tam vydrží do doby, dokud to nezruším. Zkoušel jsem i "reset setting", ale taky nepomohlo. Mám FSD3. Nevíte někdo co s tím? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthevv Odesláno Duben 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2013 Už jsem to nějakým způsobem vyřešil.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petepap Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 Zdravím,mám ten istý problém. Poradí niekto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthevv Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Pomohlo mi, že během toho "mazání" jsem se přes prostřední tlačítko vrátil do freestyle home, pak už tam nebyli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.