Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

crysis 2 nejde updatovat

benassyGT

Otázka

Ahoj dnes jsem si koupil digitalni verzi Crysis 2 ktera byla ve sleve.. hra jede v pohode.. ale multak nejede pac ta hra je verze 1.0 takze to nenajde pochopitelne zadny server.. problem je v to mze mi hra nenbaizi zadny update :(

jjak tento update vynutit ? neb oporad nejde aktualizovat hru pres falshku neb otak ?? diky moc za kazdou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ja tu resim update a ne MP .. pro boha .. :) ma mverzi 1.0 nejde updatovat.. tak znel problem.. jinak proc je to tak graficky hnusne na 24" monitoru... monitor je samozrejme zapojen pres HDMI .. v PS mam nastaveno jen 1080p coz crysis 2 podporuje.. zkousel jsem i 1080i (protoze crysis 2 jede nativne v 720p) coz jsem take z kousel zapnout jen toto rozliseni.. ale porad je to hrozne neostrezubate a mazle.. nejake jine nastaveni v PS? diky za rady

Odkaz ke komentáři

• 0

tak na to si dostal odpoved od uzivatele kingcz a v prvni otazce ses i ptal ze ti nejde mp, tak ti tady kazdej napsal sve zkusenosti ... nevim co jinyho sis predstavoval... a rozlisenim monitoru nijak neupravis graficke nastaveni hry. To ze hra podporuje 1080p znamena ze umi bezet na zarizeni, ktere maji 1080p. ne ze hra samotna umi jet v rozliseni 1080p .

Odkaz ke komentáři

• 0

btw :) to nastavovaní rozlíšení v PS3 je uplně k hovnu pokud máš zaškrtnuté vše hra ti poběží vždy v nejlepším rozlišení jaké hra poskytuje a ono nastavení rozlišení 1080p je naprosto k ničemu, protože her běžících v 1080p je ehm :D hodně málo. Seznam her a v jakém jsou rozlišení ale není tam uplně vše http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu