sirhenrik Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 Lidi mam problem...dneska jsem si vymenil konzoli za novou a prote zapomnel jsem starou deaktivovat. Nejde jen o to, ze proste je neni to moje prvni konzole..jde o 3 konzoli a a jeste jsem nechal kamosovi muj account abychom si mohli navzajem vymenovat hry...ted mi na nove nejde ani aktivovat konzole...pritom na strance sony...mam aktivovane jen 3 konzole ze 4ch ...tak jak na to mam jit aby mi to fungovalo. diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 takže aktivních ps3 konzolí muže bejt 5 :) ale pouze 2 mohou stahovat obsah, takže najdi si číslo české PS podpory zavolej tam a deaktivuj kompletně všechny konzole, no pak dáš jen sosnout obsah ale pozor jen 2 konzole mohou stahovat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirhenrik Odesláno Duben 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 ok dekuji za radu doufam ze to pujde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 tu starou PS3 jsi prodal i s acc? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 https://account.sonyentertainmentnetwork.com jednou za 6 mesicu muzes deaktivovat vsechny konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2013 když klikneš na deaktivaci v sen acc napiše ti to How to Deactivate a PlayStation®3 System You can only deactivate your PlayStation®3 system from PlayStation®Network using your PS3™ system. You cannot deactivate it using a PSP® (PlayStation®Portable) system or PC. On the XMB™ menu, go to PlayStation®Network and sign in to your PlayStation®Network account. Go to Account Management > System Activation > PS3™ System. Select the type of content you no longer want your PS3™ system to use. Highlight [Deactivate System] and press the X button. Your system is now deactivated. Highlight [OK] and press the X button. For more information or assistance, please visit PlayStation® Support. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 https://account.sonyentertainmentnetwork.com jednou za 6 mesicu muzes deaktivovat vsechny konzole pro doplneni maj to na webu dosti stupidne a jedna konzole deaktivovat nejde musi se deaktivovat vsechny pres: Account / Media and Devices / Game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 Dík. Tam by mě deaktivaci nenapadlo hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.