skeletonCZ Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 ahoj potřeboval bych poradit s hrou dante inferno.jsem v první misi u té smrtky(nebo co to je,proste ten prvni boss) kdys uz ma jen trosku hp zobrazi se nad nim at zmacknu R tak to zmacknu a ted se objevi at mackam kolecko tak ho mackam jak nejrychleji umím a porad nic smrtka se porad teleportuje z té své kosy.prosím poradte jak to mám udelat zkousel jsem YT,atd.. ale tam to nebylo napsany jak mam zabit toho smrtaka předem děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 A sis jisty, ze mackal i dalsi tlacitko co nasleduje? Nejdriv byl R2 pak Square nekolikrat pote zase Square. Je to kombinace R2> Square x krat > Square. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skeletonCZ Odesláno Duben 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 jo mackam kolecko jak to tam je napsany.pokaždé prostě z té kosy zmizí.to mám držrt jako R2+mackat kolecko??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 A nemáš mačkat čtvereček? Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skeletonCZ Odesláno Duben 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 ne na obrazovce je zobrazeny at mackam O kdys zmacknu neco jinyho tak este rychleji zmizí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Tady mas navod, co udelat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.