Karayan Odesláno Duben 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2013 Zdravim, chcel by som sa vas spytat - pojde mi emulator na mojom starom notebooku ? Na PC mi funguje v pohode no chcel by som si ho nahodit aj na stary :)) Parametre: Intel Celeron Processor 530 (1.73 GHz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 Cache) Intel GMA X3100 1GB DDR2 Hravam jednoduche hry ako "Yu-Gi-Oh! Tag Force" a pod. Ak bude ta by ste mi mohli hodit aj link na download nejakeho funkcneho :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 http://dl.qj.net/psp/emulators/psp-emulator-ppsspp-version-075.html můžeš skusit tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Karayan
Zdravim, chcel by som sa vas spytat - pojde mi emulator na mojom starom notebooku ? Na PC mi funguje v pohode no chcel by som si ho nahodit aj na stary :))
Parametre:
Intel Celeron Processor 530 (1.73 GHz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 Cache)
Intel GMA X3100
1GB DDR2
Hravam jednoduche hry ako "Yu-Gi-Oh! Tag Force" a pod.
Ak bude ta by ste mi mohli hodit aj link na download nejakeho funkcneho :))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.