Maximus120 Odesláno Duben 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2013 Mám x-box asi týden s úpravou RGH vše fungovalo normálně bez problému, ale ted když x-box zapnu obrazovka zustane černá ovladač bliká, ale menu nenaběhne neví někdo co s tím??? Prosím o radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2013 Občas se mi to taky stane,... chvilku čekám,ale když nic tak normálně restartuju xbox a je to ok... podle mě zaleží jak ukončíš hru- resp. pokud ve hře dáš turn of console tak při dalším spuštění to trvá fakt dlouho,pokud se ale nejdriv vratim do fsd a vypnu tak je vše ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus120 Odesláno Duben 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 Ok díky za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.