Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 připojení ovladače od Xka

johnywil

Otázka

zdravím,

chci se zeptat sehnal jsem si docela levně PS3 ale je bez ovladačů.A co jsem koukal na ceny těch ovladaču tak docela pálka.A ty neorigo jsou sice za pár korun ale na nic.Jelikož mám doma Xbox tak mám 4 ovladače.Není nějaká možnost jak připojit ovladač z Xboxu na PS3??Já vím že to je asi blbost ale za zeptání nic nedám :) díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No nevím, DS3 pracuje skrze Bluetooth a Xbox 360 Controller přes rádiový vlny, takže je to jako míchat jablka s hruškama jak se říká. Jedině risknout nějakej ten adaptér jak píše Martys33.

+ Co si pamatuju, SONY po nějakém upgradu FW zakázala tyhlety adaptéry a neorig. ovladače ne? Když jsem byl kdysi bez práce, řešil jsem podobnou situaci a vyřešil jsem ji právě adaptérem (USB > PS2 Konektor). A používal jsem ovladač z PS2. Ten mi po nějakým FWčku přestal fungovat. Snad se o tom i někde psalo. Takže je to docela risk no.

Upraveno uživatelem geobbu
Odkaz ke komentáři

• 0

ok diky za nápady a odpovědi...zkusim se podivat jestli to jde nejak poresit..ale kdyz to tak ctu tady a na google tak jednodusi bude si zajit nekam na

aukro nebo nejakej jinej bazar a tam jsem ten ovladac sice pouzity ale v paradnim stavu nasel za 400,- coz uz je celkem prijatelny...nechce se mi vyhazovat 1200 za novej original...Chci jen zkusit PSko kazdej rika ze to je posledni dobou mnohem lepsi nez Xbox...ale ja jako zatvrzelej xboxak o tom se musim tedy presvedcit sam :)

Odkaz ke komentáři

• 0
ok diky za nápady a odpovědi...zkusim se podivat jestli to jde nejak poresit..ale kdyz to tak ctu tady a na google tak jednodusi bude si zajit nekam na

aukro nebo nejakej jinej bazar a tam jsem ten ovladac sice pouzity ale v paradnim stavu nasel za 400,- coz uz je celkem prijatelny...nechce se mi vyhazovat 1200 za novej original...Chci jen zkusit PSko kazdej rika ze to je posledni dobou mnohem lepsi nez Xbox...ale ja jako zatvrzelej xboxak o tom se musim tedy presvedcit sam :)

často se v bazaru prodávaj celé PS3 možná někoho najdeš kdo ti prodá jen DS3

Odkaz ke komentáři

• 0

no tak jsem to vyresil tim ze jsem koupil od znamenho za 500,- origo ovladac ale pouzity a v pohode..dalsi problem mam s hroznym hlukem vetraku..je to PS3 FAT 40GB (ale dal jsme tam 250GB HDD) to si teda myslim ze nema zadnej vliv..je to stejny typ HDD..nekde jsem tu cetl ze levnejsi disky se vice hreji...me treba po 30min hrani vetrak sepne na plny otacky..jak kdybych pustil vysavac..pritom vzduch ktery jde z konzole je vlažný..i kdyz jen konzole jde a stahuju tak se rozebehne...a treba po 20min totalniho behu vetraku se zase nachvili uklidní...vse jsem dneska totalne rozebral a vycistil a vymenil pastu na chladici a stejne nic..co se s tim da delat??koupit vetrak s 19 lopatkama??nebo vyriznou diru na boku PSka a dat ta aspon neco proti prachu jak se dava do PC case??dalsi vec je ze jsem cetl ze je lepsi aby PS stalo a ne lezelo a kdyz lezi tak ho podlozit necim malym v rohach ale to jsem zkousel a vysledek stejny...asi bych se priklanel k vyriznuti diry u vetraku aby bral studeny vzduch z venku..aby se ten teply nehonil uvnitr konzole...ale zase mam strach aby to co vyfoukne ze strany nenasal zpet bokem...nejaka rada tedy???predem diky

Upraveno uživatelem johnywil
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu