Smartmax Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 Divím se, že to tu nemá svoje téma. Pokud to je skutečně funkční, jde o velmi zajímavou záležitost, byť přichází trošku s křížkem po funuse. Když už nám pomalu klepe PS4 na dveře. Je ovšem otázka, jestli to nepůjde po úpravě použít i na PS4. http://www.cobra-ode.com/ To hlavní, slibují podporu hraní zálohovaných her na všech typech a verzích konzole PS3 a údajně i snadnou instalaci. Cena je v předprodeji poměrně vysoká, ale když uvážíme, že instalaci zvládne člověk mmožná i doma, tak odpadne položka zasílání konzole nějakému flasherovi. Jen jim to trochu trvá...už to dávno mělo být v prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Duben 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2013 Určtě pro ty, kteří mají nedowngradovatelnou (děsný slovo) konzoli, tak tuto hračku určitě využjí. Já bych o tom uvažoval taky, ale cena se mi zdá přemrštěná. Spíš trpělivě vyčkávám, jestli náhodou nevyjde klasické CFW na novější FW, ale čím víc pročítám fóra ohledně hackování, tím víc pochybuju, že to někdy půjde. Také jsem něco zahlédl o druhém ODE, které se jmenuje 3K3y. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Duben 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Jenže to 3K3y mi přijde, že zdaleka není tak vychytané 3k3y works on certain Phat consoles at the moment. No Slim support yet, and no Super Slim support either, and no support for Phat consoles that use SATA Almost all Phat consoles (if on CFW) are hardware compatible. if your drive cable looks like this then your drive is compatible. Some drives in last phat models, like CECHL onwards has thinner cables, they are 12mm thick and they communicate in a totally different way then the other fat cable which is 30mm thick. Please do not buy this yet if you have a thin cable, new hardware is needed! 3k3y can only be installed if you are able to obtain your drive key. This can only be done on ps3 console that are on CFW at the moment and that can run a pkg file that dumps your drive key which is then loaded onto your micro sd card. You can do this before buying the product. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 Problém je s 3k3y can only be installed if you are able to obtain your drive key. Drive key dostaneš jen s CFW, na OFW bys ho musel asi nějak vytáhnout flasherem přímo z paměti nebo nwm, to zatim nikdo z nich asi neumí takže je vlastně všechno nepoužitelný, protože na konzolích kde tohle funguje můžeš nainstalovat normální CFW a na nějaký emulátor mechaniky kašlat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Květen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 Ano, ale to platí pro to 3K3y. Pro ODE nic takového nikdo nepíše. Byť je mi tedy ovšem záhadou, co tam tak dlouho ladí. Obrázek HW byl ukázán 4.4. a od té doby opět nic. S takovou za chvíli vyjde PS4 a po tomhle za chvíli neštěkne ani pes. Za ty prachy, co za to budou chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Na webu se již nachází všechny podpůrné materiály (návody, programy...). Jen ta cena cca 2600Kč nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 zatim se pořáíd vyplatí prodat slimko - superslimko a koupit jiný s cfw... na netu sou běžně za 3600-4000 Kč čili člověk si skoro nic nepřiplatí :) kobra je pořád zbytečně složitější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Nebo rovnou koupit Xko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 tak pěkněj článek co se týče recenze a testu cobry :) http://www.ps3hax.net/2013/09/cobra-ode-installation-tutorial-configuration-and-review/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enclave Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Už to zkusil někdo objednat? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 asi se nikomu nechce letovat na základovku :D + je to dost drahý :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Pájí se myslim jen u SuperSlimu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 na bezne flashnutelnejch modelech kde neni cobra třeba ( je jednodusi davat hry prez cfw, nez upravovat isa.. ) je to bez letování , viz info z ofiko stranek - Solderless installation on FAT*** and SLIM (2xxx and 21xx) series Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enclave Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Cena v pohodě s ohledem že si zahraješ vše za co by se ti už nechtělo utrácet. Navíc multiplayer začne na ps3 s příchodem nástupce pomalu umírat. Akorát mi teda zatím chybí prvotní ohlasy těch, co to už mají. Nechci dělat betatestera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 nevím co tím myslíš ,že začne s příchodem nástupce mulťák umírat , když na PS4 mají vyjít kotel multiplayer titulů (destiny,COD ghost,TES online ,B4 atd......) myslím,že mulťák bude jednou z hlavních lákadel každé hry i když je to skoro u každé hry na stejné brdo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korovan Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Nazdar mam par otazok okolo Cobry helpnete mi? Mozem si napriklad stiahnut GTA V z torrentu potom to dat na USB a hrať cez PS3,, a funguje funkcia z torentu kt. sa vola usb to ps3 kde si dam torrent na ps3 a potom to stiahnem priamo na PS3??? A este budem moct ist na net bez toho aby som riskoval ban??? Ďakujem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo32amg Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Jsem si to objednal, tak uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek1 Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Můžu se zeptat u koho si to objednal? Mam slimko CECH-4004A a taky o tom uvažuji. Video návod jsem viděl na youtube a celkem v poho. Pak pisni prvni dojmy. Dikes:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo32amg Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Cobru ode jsem objednal z anglie, přišla do týdne. Mám verzi 2004b, zatím všechny hry co jsem stáhnul fungují. V ps3 mám nahraný ofw 4.50, doma mě ještě leží E3 ode, protože jsem si blbec špatně přečetl na jaký je to verze. E3 ode se dá použít pouze pro verze ps trojky 2k5 a vyšší, jsou to ty u kterých nefunguje downgrade pomoci e3 flash. Pokud budeš mít zájem rád e3 ode prodám, mužu poslat fotky. Můžu se zeptat u koho si to objednal? Mam slimko CECH-4004A a taky o tom uvažuji. Video návod jsem viděl na youtube a celkem v poho. Pak pisni prvni dojmy. Dikes:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo32amg Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Cobra ode funguje dobre, na externim hdd mam pres 60 her, to je skoro 1TB a vsechno slape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek1 Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 muzes tu hodit odkaz na obchod kde si to kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiguf Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Přidali jsme na shop http://wigishop.cz/cobra-ode-pro-ps3 Cobra ODE emulator - jsou dvě verze (Standard/QSV,liší se cenou, příslušenstvím a kompatibilitou), pro první objednávky do 9.2.2014 jsou za ceny zaváděcí, abychom zjistili, jak velký bude o Cobru ODE zájem. Dodací lhůta je 3-4 týdny, pouze při objednávce na dobírku za zaváděcí cenu bude dodání pravděpodobně delší - kusy nepředplacené budeme brát až v další várce. Zboží je pouze na objednání, skladem zatím nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Cobra ode funguje dobre, na externim hdd mam pres 60 her, to je skoro 1TB a vsechno slape. Proč jsi si dával do konzole cobra ODE, když na konoli jde flash ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 aktualne mam cobra ode na celnici, a ptaj se me, co je to za zbozi a k cemu to slouží, muj dotaz zni, je to klasickej formular? :) mam priznat barvu, nebo mlzit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Klasickej formulář z celnice je, co je obsahem zásilky a v jaké ceně. Napiš, že je to wifi modul do ps3 v hodnotě $20. :) Pochybuji, že někdo na celnici ví, co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.