*Madridista* Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 Dobrý den, potřebuju s tímto pomoc, včera jsem ještě v pohodě nakupoval na dx.com a ted mi to píše tuto chybu "We Cant Send Your Payment Right Now" Za 2 dny jsem 2 platby odeslal a 1 přijmul. Máte s tímto zkušenosti? Poraďte prosím! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 máš dost peněž na kartě s kerý bereš.. nemáš překročenej limit pro platby po netu .. případně platby u obchodníků jestli to nemáš oddělený..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Duben 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Nemám tam ani kreditku ani bankovní účet, mám tam jen 6000 Kč, za které bych rád něco nakoupil, před 2 dny jsem s něma nakupoval v pohodě, ale včera a dneska to nejde, furt ta samá chyba ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 pak nezbejva nez písnout na paypal na podporu at na to číhnou, nebo obchodníkovi .. uvidi duvod zamítnutí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Duben 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Skusil jsem aji poslat peníze, také to nejde, na PPL jsem napsal, neodepisujou a volat jim, to bude stát fůru prachů :P Nejspíš jim zavolám ... EDIT: Přijmat platky můžu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Duben 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 No tak už to po 2 dnech jde, nevím proč, ale už to jde, nevolejte jim, řeknou vám, že s tím nic neudělají a neví proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*Madridista*
Dobrý den, potřebuju s tímto pomoc, včera jsem ještě v pohodě nakupoval na dx.com a ted mi to píše tuto chybu "We Cant Send Your Payment Right Now"
Za 2 dny jsem 2 platby odeslal a 1 přijmul. Máte s tímto zkušenosti? Poraďte prosím! Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.