*Madridista* Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2013 Dobrý den, potřebuju s tímto pomoc, včera jsem ještě v pohodě nakupoval na dx.com a ted mi to píše tuto chybu "We Cant Send Your Payment Right Now" Za 2 dny jsem 2 platby odeslal a 1 přijmul. Máte s tímto zkušenosti? Poraďte prosím! Díky Citovat
0 aaischa Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2013 máš dost peněž na kartě s kerý bereš.. nemáš překročenej limit pro platby po netu .. případně platby u obchodníků jestli to nemáš oddělený..? Citovat
0 *Madridista* Odesláno Duben 25, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Duben 25, 2013 Nemám tam ani kreditku ani bankovní účet, mám tam jen 6000 Kč, za které bych rád něco nakoupil, před 2 dny jsem s něma nakupoval v pohodě, ale včera a dneska to nejde, furt ta samá chyba ... Citovat
0 aaischa Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2013 pak nezbejva nez písnout na paypal na podporu at na to číhnou, nebo obchodníkovi .. uvidi duvod zamítnutí.. Citovat
0 *Madridista* Odesláno Duben 25, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Duben 25, 2013 Skusil jsem aji poslat peníze, také to nejde, na PPL jsem napsal, neodepisujou a volat jim, to bude stát fůru prachů :P Nejspíš jim zavolám ... EDIT: Přijmat platky můžu ... Citovat
0 *Madridista* Odesláno Duben 26, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Duben 26, 2013 No tak už to po 2 dnech jde, nevím proč, ale už to jde, nevolejte jim, řeknou vám, že s tím nic neudělají a neví proč Citovat
Otázka
*Madridista*
Dobrý den, potřebuju s tímto pomoc, včera jsem ještě v pohodě nakupoval na dx.com a ted mi to píše tuto chybu "We Cant Send Your Payment Right Now"
Za 2 dny jsem 2 platby odeslal a 1 přijmul. Máte s tímto zkušenosti? Poraďte prosím! Díky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.