888rado Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2013 Zdravím! Prosím pomôžte mi, mal som Vitu v oprave a teraz keď mi prišla som zabudol email pre svoje ID meno..Čo teraz s tým? Mal som tam nakúpené hry aj uložené pozície.Dá sa s tým niečo urobiť? Ďakujem! Citovat
0 aaischa Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2013 to je celkem problém , i ve forech ofiko PSNka moderatoři píšou že je to problém, ale individuálně ho prej pořešej po zavolání na linku, když znáš datum narození účtu atd, možná to zachrání platebná karta kerá tam je přiřazená nebo něco prostě když toho budeš vědět dost o tom účtu tak ti to možná řeknou .. ale chlape.. projdi všecky majlovky co máš jestli v koši nebo v doručený nenajdeš nějakej mailík od sony at potvrzení o koupi nějaký aplikace nebo tak :)a pro příště si to někam napiš doma třeba do šuplíku nebo někam :) Citovat
Otázka
888rado
Zdravím! Prosím pomôžte mi, mal som Vitu v oprave a teraz keď mi prišla som zabudol email pre svoje ID meno..Čo teraz s tým? Mal som tam nakúpené hry aj uložené pozície.Dá sa s tým niečo urobiť? Ďakujem!
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.