snake33 Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Ahoj všem, přemýšlím o koupi konzole a chci se zeptat jestli půjde i na úplně novou hack http://console-forum.net/tema/131109-jak-hacknout-flashnout-libovolne-wii-softmod-pro-4-3 Nebo je nějaký firmware - hardware na kterém to nerozjedu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Určitě půjde,kontaktuj Hexera,ten ti vše poradí,to je PAN ODBORNÍK přes wiička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Duben 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Díky moc, tak že stačí koupit jakoukoliv konzoly a na ní rozjedu zálohy her, vše podle návodu udělám sám, pokud ano super investice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Ja myslim,ze vsechny wicka se daji upravit na zalohovane hry,jeste jsem neslysel,ze by nejake neslo,ja si teda nerisknul sam wii "upravit" vzdy jsem radsi pozadal o pomoc Hexera,ale pokud to zvladnes sam tak neni problem:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Kromě Wii Mini jdou všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Duben 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Jestli to jde podle návodu viz. výše, je to pohoda a bez nákladů. A to se mi líbí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj všem,
přemýšlím o koupi konzole a chci se zeptat jestli půjde i na úplně novou hack http://console-forum.net/tema/131109-jak-hacknout-flashnout-libovolne-wii-softmod-pro-4-3
Nebo je nějaký firmware - hardware na kterém to nerozjedu? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.