mates ps3 Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 Ahoj mam problem pri zapnuti ntb naskoci hlaska chyba cteni disku jde o toshibu 2j13 Mohl by mi nekdo napsat jak a jestli vubec se s tim da neco udelat dekuju mnohokrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Moc jsi k tomu neřekl.Naskočí vůbec windows?Jakej máš disk?Nějaká další chybová hláška?Prosím příště podrobněji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates ps3 Odesláno Květen 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2013 Uz je to jedno nemel jsem na to náladu a dal jsem to na opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mates ps3
Ahoj mam problem pri zapnuti ntb naskoci hlaska chyba cteni disku jde o toshibu 2j13
Mohl by mi nekdo napsat jak a jestli vubec se s tim da neco udelat dekuju mnohokrat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.