calif Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 shaním nekdo kdo mi udelá hack na ps3 bohuzel jsem updatoval psko na 4.41 tak prosím nekoho poblíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Hack nepůjde. Potřebuješ konzoli s FW 3.41. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madboycz Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Proc by nešel? jde udelat na 4.41 ale jde jenom na fat a na slim konzole superslim uz nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madboycz Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 nejbliž kdo ti to udela a dela to metodou kterou dela jedinej v CR je z Mariánských Lazni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madboycz Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=E4TaB-MUY1M je to lepši než pojebanej E3 flascher :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 a hack na ver. 4.40 jde? je to myslím fat verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calif Odesláno Květen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 madboycz: Díky za radu a myslis ze by jsi my mohohl sehnat kontakt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madboycz Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 hmmm fatky nedela ty se prej rozpadaj pod rukama takze ti to neudela protoze prvni vec co se pta jestli je to slimka protoze kdyz se zacnes rejpat ve fatce tak ti na 90% odejde je to i z me zkusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calif Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 je to slimka 250gb 2004b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madboycz Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 tak mu napis na ps3haxcz id:depresive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calif Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 diky moc .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 tak mu napis na ps3haxcz id:depresive jo ten mi dělal flash a podělal mi to, neudělal ani zálohu NOR paměti, což je úplně amatérská chyba, vymlouval se že byla PS3 rozbitá, ale přes to do ní lezl a porušil plombu, což o něčem svědčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 hmmm fatky nedela ty se prej rozpadaj pod rukama takze ti to neudela protoze prvni vec co se pta jestli je to slimka protoze kdyz se zacnes rejpat ve fatce tak ti na 90% odejde je to i z me zkusenosti. necchi rypat ale vetsi blbost jsem neslyšel slim mi prijde křehčí na vše uvnitř než fat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madboycz Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 kamo ja jsem měl fat 5 let bez problemu pak se tam žačal rejpat jeden nejmenovany rodoby flescher sice flasch udělal ale do 3 tři dnu my odešla grafika jak se v tom rejpal tak jsem to neřešil a koupil jsem si slim a flech proběhl v pohodě a jede do dnes fatka je vic nachilna na rozebirani věř mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 Na fat to nikdo dělat nechce, ale na slim a superslim to uz není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnyklec Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 (upraveno) co zas ja vím tak super slim nikdo nechce ani cobru ode je draha a asi nikdo si to rád nenechá pajet na desku, zlatý CFW ROGERO 4.50 :D je lepsí a i levnejsi a bez pajení,zrovna sem i četl že kdo si aktualizoval na ofw 4.55 že cobra ode nechce jet:-) nadhera za ty prachy teda, at si každy tedy vybere kazdeho vec,faty to je zas věc názoru :-)ja sem třeba se žadnym nemel problem ,pajet modely cechG a G by se mi ale nechtelo :-) Upraveno Únor 15, 2014 uživatelem johnyklec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.