SviftCZ Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Hi některé hry se mi seknou při načítání. např. BIA Burnout atd.... tady jsem žádnou kloudnou odpověď nenašel snad jen Upgreate FW ale mam 3.52 a na tom by to jít mělo. PLS help. Jinak mam PSP Fat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 jako ze se hra sekne pri nacitaci.?? s tim asi nic neudelas..to je spatny ISO..nebo jestli je to 3.52 oficialni a spustis UMD a tam se to sekne tak mas asi poskozeny UMD..s tim asi nic moc nenadelas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deeebilek Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 nebo mě se to dělá když ta hra neni uplně staženááá..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 :ban:wendys : jak muzes otevrit zipovanou nebo rarkovanou ISO,cso hru otevrit bez celeho staženi?:shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovel Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 nebo blbej link taky jsem už dost her nerozběhal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SviftCZ
Hi některé hry se mi seknou při načítání. např. BIA Burnout atd.... tady jsem žádnou kloudnou odpověď nenašel snad jen Upgreate FW ale mam 3.52 a na tom by to jít mělo. PLS help. Jinak mam PSP Fat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts