carny Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Ahoj, o tohle se prostě musím nepodělit :-D Bratranec (24) se stěhuje do Prahy a prodal byt s veškerým vybavením (fakt s veškerým) což se týkalo i televize, starého počítače kde jediný co smažil tak bylo WoW, jinak na něm pracoval v AutoCADU a přítelkyně starý notebook na facebook hry :D Na to, že to bylo 2+1 to prodal celkem dobře, říkal mi asi 1 300 000,- a v Praze (vůli vejšce, také bude pracovat na pobočce u jejich firmy v Praze) si koupil s přítelkyní byt také 2+1 ne přímo v centru celkem výhodně od známého za 1 800 000,- Řekl mi, ať mu "vybavím" Byt elektronikou, prý se zná a nechal by se ošulit borcema s ElectroWorldu, mám mu koupit : Pořádnej herní PC Televizi Notebook pro sebe do kanclu, a pro přítelkyni Telefon pro něj a přítelkyni Všechno by si představoval do cca. 100 000,- , tak jsem mu s radostí vybral (a pětikilo dostal) Herní PC Základní deska: ASUS P8B75 Procesor: Intel Core i5 3570 RAM: 8GB 1600Mhz Kingston HyperBlue Grafika: MSI GTX 670 Skříň: Zalman Z9 Plus Zdroj: BeQuiet! 630W HDD: 2TB Western Digital Blue, SSD Kingston 64GB OS: Windows 7 Home Premium 64 Bit Smartphone pro něj: Galaxy S4 White Smartphone pro starou: Galaxy S3 White Notebook pro něj: Lenovo IdeaPad Y500 (i7, 8GB RAM, 2x GT650M) Notebook pro starou: Acer Aspire S3 (Ultrabook, Core i5, 4GB RAM, 128GB SSD) Televize: Samsung UE40S5 (40", FULL HD) Chce si to obědnat všechno přes víkend, aby mu to příští týden dorazilo, ale u té S4 si nejsem jist, no co, kdyžtak bude používat ještě chvilku tu šlupku, co má. Jinak si myslím že je to slušný, co by jste vy změnili? Prej možná jeho mladá bude mít výhrady k tomu že ten notebook je drahej, ale S3 chce, tak tam bych udělal změnu, jinak jemu se líbí všechno, i ten notebook, kterej si bude tahat do práce a dělat na něm v programech jako je Photoshop, AutoCAD, Office, občas jeho drahocenné WoW a internet, tenhle noťas je populární :-) Dík za vaše připomínky/výměny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Duben 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 stim jsi se vesel do 100 000 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Duben 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Nene celkově by to bylo cca. 120 000,- to téma jsme tu sepisovali spolu takže jsme se trochu sekli, ale nevadilo by mu to asi až tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Duben 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2013 Ale tak drahej noťas si asi ona nekoupí, prej tak kolem 15 000,- něco, aby to bylo malý, kompaktní no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.