Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mega drahej upgrade

carny

Recommended Posts

Ahoj, o tohle se prostě musím nepodělit :-D Bratranec (24) se stěhuje do Prahy a prodal byt s veškerým vybavením (fakt s veškerým) což se týkalo i televize, starého počítače kde jediný co smažil tak bylo WoW, jinak na něm pracoval v AutoCADU a přítelkyně starý notebook na facebook hry :D Na to, že to bylo 2+1 to prodal celkem dobře, říkal mi asi 1 300 000,- a v Praze (vůli vejšce, také bude pracovat na pobočce u jejich firmy v Praze) si koupil s přítelkyní byt také 2+1 ne přímo v centru celkem výhodně od známého za 1 800 000,-

Řekl mi, ať mu "vybavím" Byt elektronikou, prý se zná a nechal by se ošulit borcema s ElectroWorldu, mám mu koupit :

Pořádnej herní PC

Televizi

Notebook pro sebe do kanclu, a pro přítelkyni

Telefon pro něj a přítelkyni

Všechno by si představoval do cca. 100 000,- , tak jsem mu s radostí vybral (a pětikilo dostal)

Herní PC

Základní deska: ASUS P8B75

Procesor: Intel Core i5 3570

RAM: 8GB 1600Mhz Kingston HyperBlue

Grafika: MSI GTX 670

Skříň: Zalman Z9 Plus

Zdroj: BeQuiet! 630W

HDD: 2TB Western Digital Blue, SSD Kingston 64GB

Smartphone pro něj: Galaxy S4 White

Smartphone pro starou: Galaxy S3 White

Notebook pro něj: Lenovo IdeaPad Y500 (i7, 8GB RAM, 2x GT650M)

Notebook pro starou: Acer Aspire S3 (Ultrabook, Core i5, 4GB RAM, 128GB SSD)

Televize: Samsung UE40S5 (40", FULL HD)

Chce si to obědnat všechno přes víkend, aby mu to příští týden dorazilo, ale u té S4 si nejsem jist, no co, kdyžtak bude používat ještě chvilku tu šlupku, co má.

Jinak si myslím že je to slušný, co by jste vy změnili?

Prej možná jeho mladá bude mít výhrady k tomu že ten notebook je drahej, ale S3 chce, tak tam bych udělal změnu, jinak jemu se líbí všechno, i ten notebook, kterej si bude tahat do práce a dělat na něm v programech jako je Photoshop, AutoCAD, Office, občas jeho drahocenné WoW a internet, tenhle noťas je populární :-)

Dík za vaše připomínky/výměny :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu