Dave Smith Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 Dobrý den, hledám někoho z Prahy kdo by mi udělal downgrade na PS3 FAT (model kupovaný 2007, originální firmware určitě níž než 3.55, protože už mi jednou CFW někdo dělal) firmware 4.31 na 3.55 a poté nějaké CFW - moc tomu nerozumím. Chci hrát hry z HDD, kdo má kde brát peníze na ty drahý hry. Samozřejmě jsem ochoten zaplatit, cenu si řekněte. Děkuju za každou odpoveď ! (jsem z Prahy 8, případně mi napiště sms na 739 627 861 nebo e-mail na davidstrnadradoslav@gmail.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripper61468628136 Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 hmm ja si chci konzoly teprve koupit ale taky tohle resim. Jenze novejsi hry budou chtet ten novejsi FW a tim padem to stejne nepojede :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvejka Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Jestli mas stale zajem tak klidne udelam, ale mala drobnost jsem z Kladna (20min od Prahy) Kdyby si mel zajem napis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budaa Odesláno Srpen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2013 ahoj,měl bych zájem o flash ps 3,nevim co a jak mám mít za verzy,nebo jestli je to jedno,přijedu k tobě Díky mail je budaa@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6671 Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Jsem ze Slaného tak se ozvi 6671@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberMax Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Je tu někdo na downgrade PS3 FAT z ČR ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 (upraveno) Mohu ti udělat downgrade PS3, pokud máš zájem, tak mi napiš SZ :) Akorát jsem z Prostějova. Upraveno Září 14, 2013 uživatelem Mušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6671 Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 6671@seznam.cz mám zájem o downgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil-PS3 Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Taky dělám downgrade PS3, víc info přes mail - Devil-PS3@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1 Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 (upraveno) ............................................ Upraveno Leden 11, 2014 uživatelem Denny1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.uhlir2 Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 dobrej chlapy , kterej z vas je z prahy nebo je schopen do prahy prijet a flashnout mou ps3ku fat 60gb cechc04 :-) ??? slusna odmena :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 Nand model nikdo nedělá a už vůbec ne u někoho doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.uhlir2 Odesláno Květen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2014 tim chces rict ze muj ps nelze flashnout? nebo je to slozite??? muze mi nekdo vysvetlit jaky je v nich rozdil a co poradne znaci oznaceni cech? mam doma asi 3 ps ...a chtel bych aspon jeden flashnout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2014 Dá se flashnout, ale nikdo to v Čr,Sk nedělá. Musí se připájet asi 50 drátků k takové destičce udělat downgrade a odpájet. Nikdo to nedělá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.uhlir2 Odesláno Květen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2014 mam jeste jeden ps ten starsi co nema ctecku karet a ma jen dve usb myslis ze ten by taky nesel? nebo na nem potrebuju aspon udelat remarry. spojit mechaniku s deskou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.uhlir2 Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 a jakej teda de flashnout ???jak to poznam???ja myslel ze ty stary fat ka jdou flashnout skoro vsechny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillerSpeik Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 (upraveno) Ahoj dela někdo flash v Praze nebo okolí stále. Upraveno Červen 3, 2014 uživatelem KillerSpeik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twill Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 Děláte někdo ostrava? když tak sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killerzcz Odesláno Červen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2014 čus borci....Věc se má tak že nakej ud prejmenoval OFW na CFW a ja sem si tim preflashnul muj CFW..takže ted mam OFW 4.55.....nekdo z ustecka kdo downgroudne a flashne na 4.55?? díky schillervaclav@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.