LuK4SO Odesláno Duben 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 (upraveno) Defiance je otevřená masivně multiplayerová MMOTPS střílečka od Trion Worlds. Vychází na: PC, PS3, Xbox 360 Vydavatel: Trion Worlds Výrobce: Trion Worlds Datum vydání: 2. dubna 2013 Oficiální stránky: www.defiance.com DLC:Trion Worlds na oficiálních stránkách nastínili plány pro dodatečný obsah on-line střílečky Defiance. Hráči se dočkají bezplatného i placeného obsahu. Studio má v plánu v průběhu letošního roku zveřejnit pět balíčků, které nabídnou bezplatný i placený obsah, stejně tak různé aktualizace. Představen byl předběžný plán, kdy si hráči za 10 dolarů koupí dodatečný obsah a získají přístup k novým příběhovým misím, bojové aréně Castithan nebo ke zbraním. Zatímco zadarmo si budete moci užívat třeba novou mapu pro PvP, nové módy pro Castithan Blade, různá vylepšení a mnoho dalšího.můj gamertag je : LAS7 MachetE Upraveno Červenec 25, 2013 uživatelem LuK4SO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 Ahoj přemýšlím o koupi této hry. Jenom by mě zajímalo stojí to za to? Mám rád MMo, ale na xboxu moc výběr teda není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 tohle je vůbec první mmo rpg na xbox a za sebe to vřele doporučuji je to hra na tisice hodin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 A dá se to hrát i bez LIVE nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 heled čs mam sice PS3 ale je to MMOstřílečka tak myslím ,že bez Live asi určo ne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2013 edit..... přidáno info o DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.