ThomasVT Odesláno Září 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2006 cau kdo hrajete call of duty 2 po netu muzem nekdy zahrat spolu... piste prezdivky...dikes ALE X FIRE!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Září 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2006 kub1s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Září 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2006 ve hře Kub!S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Září 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2006 Ja to taky parim !2FeeL2! a proc to neparis treba prez GameZone nebo GamePark ?? Tam jsou vsichni cesi ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Září 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2006 kub1s hele dik ale na x firu te to nenaslo kdyztak mi dej icq a domluvime se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Září 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2006 protoze ted sem xfire odinstaloval ale jinak ICQ: 217489981 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 vím že oživuju starej topic ale když si založím novej tak tam hned bude odkaz na tenhle :dozey:.... takže je někdo na forku kdo hraje COD2 Bez Cheatů! po HLSW? popř. klidně po něčem jinym s HLSW ho naučim :D pište sem nebo klidně p.m. a snesu i když mi napíšete na icq :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Checkino Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 eSpoty*ChecK....CoD 2 the best game 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Já občas pařim, ale vzhledem k tomu že jsem sehnal originální klíč tak už jenom na oficiálních servrech. Bývaly časy kdy jsem měl ještě čas a hrál že jsem býval na servru nejlepší. Ale ty časy už jsou dávno pryč ......... Jinak na COD5 už se moc těšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 pls poradte mi odkud bych stahl cod2 kde je to čiste bez viru už sem mněl totiž parkrat smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Napiš mi SZ co přesně chceš. Zda hru či co a já ti seženu linky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 no hru a jestli se k ni da sehnat klič na farani online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pwn3D! Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Xfire: Waliii ale nisom tanom furt :D ICQ: 445-626-665 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.