Noxx Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 mozna uz to tu bylo ale kazdopadne to vypada moc hezky... (já chci taky ;-) ) http://www.youtube.com/watch?v=HC5A-Uybd44&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
desainerr Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 to tady myslim dělá Siki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrveliky Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 jo taky znám jednu stránku sou tam dobrý věci---konzole-prislusenstvi.cz---- :D určo se podívejte je to pro všechny ((skoro všechny)) konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester61 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 jj tam maj paraaaada veci udelal sem si tam psp ;-) akorad mi stve jak jim to trva nez to prijde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakvicI Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Chester61:Na webu PSP udělat nejde jen že ti ho trošku vyladí barvy atd já to dělám ručně zezádu mám mpoje UMD tlačítko po stisknutí otevře umd mechaniku a vyrtualni CFW co umi akorat napsat text:A ted si si dojebal PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 to tady myslim dělá Siki Jasně, určitě je to od roku 2007 ještě zajmá.... ta dnešní debilita... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.