AHA! Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Zdravim, chtel bych si koupit nejakou poradnou televizi k PS3, uvazoval sem o Viere 127cm uhlopricka je to HDReady hybridni tunner takze analog i digitala le sem z pardubickyho kraje kde zatim neni digitalni vysilani. Takze mi pride docela zbytecny si kupovat plasmu jenom k PS3 kdyz bych na ni mel jako na analogu prisernej signal. Nevi nekdo jesli by to treba vyresila nejaka antena? popr. link na ni by se hodil :) Nemyslím ale UPC direct neco kde se nemusi platit "tarif". A na digitalu uz bezi CT1,2,24,sport, nova prima, a nebo jenom ty CTcka??? Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 visilani..vysilani..a navic spatna sekce..proc to davas do PSP pokec kdyz to o tom ani neni.. ...na digitalu bezi vsechny programy co jsi jmenoval plus este naky..staci kdyz si poridis sep top box..kup nakou poradnou plochou TV..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Listopad 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 Set top box je pro ty TV ktery nemaj vestavenej ten digitalni tunner ne? to prave ze ta viera ma, ja sem myslel ze buduu potrebovat nakou poradnou antenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 jo asi to tak je no..ale myslim ze by snad mela stacit normal antena..ja bych rek ze ten vestavenej tunner je neco jako sep top box..a ten je snad napojenej normal pres antenu..jestli kecam kraviny tak me opravte o tomhle moc nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Listopad 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2007 jo asi to tak je no..ale myslim ze by snad mela stacit normal antena..ja bych rek ze ten vestavenej tunner je neco jako sep top box..a ten je snad napojenej normal pres antenu..jestli kecam kraviny tak me opravte o tomhle moc nevim.. Jo ten vestavenej tunner je v podstate set top box, tak asi bude stacit naka poradna antena no, budu muset kouknout nahoru na panelak jakou tam mame treba by i stacila ikdyz pochybuju :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.