danfri Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Čau , včera jsem si konečně koupil Dead Island RT ,ale hned v misi po prologovy sem dostal za ůkol podívat se po přeživších , bohužel se mi nějak nedařilo najít , místo nich sem našel hordu kamarádů :D Asi víte jakých myslím . Umřel jsem asi 4x poněvadž jsem neměl žádné zbraně a teď k problému , našel jsem jenom ten tábor kde byli nějací vesničtí týpci a když jsem si promluvil s jejich vůdcem ( podle rozkazování to asi vůdce byl :D ) tak jsem se mrkl do ůkoly ale ten podívejte se po přeživšich tam stále zůstal . Nevíte někdo prosím co s tím ?? Díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 (upraveno) Vieme...ze na Youtube sa nieco take vola: WALKTHROUGH :D Upraveno Květen 5, 2013 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.