raptor150 Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Zdravím all. Napadlo mě zde založit téma kde by se mohli uploadovat veškeré hry na PSP. U mě by to mohli být moje ripy a odkazy bych házel na stiahni.si kde se to dá stahovat zdarma soubory do 2gb rychlostí 256 kB/s. Byl by o to zájem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel-G Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Warez sem nepatří tuším že je to někde v pravidlech Warez si hledej jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 jj je to v pravidlech, je tu halda jinejch for kde najdeš vše co hledáš, případně na piratebayi.. sou kolekce her pro psp kery maj kolem 100GB... netřeba uploadovat znovu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.