aaischa Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Ahoj, rád bych viděl Plitvický jezera, ale mam obavu že sem zaváhal, hodně lidí mi řiká že už to jde jen s někam průvodcem na místě, že volně už se tam po zaplacení vstupu prostě nedá... Je to tak ? Stojí návštěva i tak za to, nebo je to dost omezený, průvodce pospíchá a tak.. ? Kolik takový vstupný pak stojí .. ? je na místě výrazně dražší parkování a je teda lepší zaparkovat někde kousek dál... ? díky moc za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 Ahoj. Měl jsem tu čest je navštívit tak ti snad pomůžu. Parkování- je placené, takže se vyplatí to nakouřit někam mimo do nějaké uličky, nebo na odpočívadlo. Vstupné- Už si to nepamatuju, platily to rodiče, asi to mohlo byt cca 100kun, fakt nevím. Příroda- Jen asi ty vodopády, pokud tě zajímajá živočichové a rostliny, zajdi si k vodopádům řeky krka, kde jsem byl několikrát, a vše ti klidně rád řeknu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 takze to vlastne moc nestoji za to ? podle fotek to tam vypadalo fakt super.. ale real netusim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 Tak na plitvickejch jsem byl, jak mi bylo 10,takže si to už moc nepamatuju.. Opravdu si radši zajeď na ty vodopády- můžeš se pod něma vykoupat v čisťounké vodě, jestli máš děcka, tak ty se tam vyblbnou u menších vodopádků, takže pohoda :D DOkonce jsem tam štípl sladkovodní perlové mušle, ale pššt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 děcka nejsou :D :D ale pokoukám po netu a po youtubku :) díky za inspiraci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 V8žně to stojí zato.. Je tam i nějaký mlýn, spousta zvířet atd.. Prostě ůplná divočina :D Fakt se tam chci vrátit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.