milan53 Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 (upraveno) Zdravim, mam kartu se kterou běžně platím na internetu, mám ji nastavenou i na apple store ale vůbec se mě ji nedaří přidat do XBL. nemáte někdo podobný problém? jak jste to případně řešili. jenom poznamenam abych nemusel dal psát - karta je platná - číslo je psáno správně - jsou povoleny online platby haže mě to tuto hlášku Způsob platby nelze ověřit. Zkontrolujte správnost údajů nebo použijte jiný způsob platby. Pokud se tato zpráva bude zobrazovat i nadále, obraťte se na svoji finanční instituci. Upraveno Květen 5, 2013 uživatelem milan53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan53 Odesláno Květen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2013 vyřešeno, kartu jsem přidal v hotmailu do profilu a promitlo se to i v xbl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victor Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Mám podobný problém. Kartu už přidanou mám (přes konzoli), ale při pokusu o platbu mi to vyhodí tu hlášku. Navíc se ale z účtu odečtě 20 Kč za ověření platby. :frown: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.