milan53 Odesláno Květen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2013 (upraveno) Zdravim, mam kartu se kterou běžně platím na internetu, mám ji nastavenou i na apple store ale vůbec se mě ji nedaří přidat do XBL. nemáte někdo podobný problém? jak jste to případně řešili. jenom poznamenam abych nemusel dal psát - karta je platná - číslo je psáno správně - jsou povoleny online platby haže mě to tuto hlášku Způsob platby nelze ověřit. Zkontrolujte správnost údajů nebo použijte jiný způsob platby. Pokud se tato zpráva bude zobrazovat i nadále, obraťte se na svoji finanční instituci. Upraveno Květen 5, 2013 uživatelem milan53 Citovat
milan53 Odesláno Květen 5, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Květen 5, 2013 vyřešeno, kartu jsem přidal v hotmailu do profilu a promitlo se to i v xbl Citovat
Victor Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2013 Mám podobný problém. Kartu už přidanou mám (přes konzoli), ale při pokusu o platbu mi to vyhodí tu hlášku. Navíc se ale z účtu odečtě 20 Kč za ověření platby. :frown: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.