T.z.V. Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 Prosím o radu jak nainstalovat FSD3 na Xbox 360 4GB s RGH. Mám nainstalovanou verzi FSD2 ve složce s cestou ftp://192.168.0.106/OnBoardMU/FSD. Jak mohu nainstalovat FSD3 bez vypalovaní na DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Květen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2013 Nahraď soubory ve složce FSD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 Takže mám smazat soubory a překopírovat do stejné složky? Mám ještě pak někde něco měnit nebo editovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 Stačí to smazat a překopírovat ty soubory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Květen 7, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 A pokud by tam nebylo nic co se stane? Ještě tam v nastavení mám napsané že "FSD plugin is not loaded" jak ho mám nahrát když mi nejde dát tlačítko "Load", tedy že se nic nestane. A co je Api key u počasí? Kde ho získám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 Protože nemáš poslední aktualizaci FSD a skinu v nastavení zapni stahování beta updatu a mělo by ti to jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Květen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Kopíroval jsem na interní HDD FSD Freestyle 3.0.735. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Květen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 Zkoušel jsem vše a už nevím co dál. Asi bude lepší vypálit ISO na DVD že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Zkoušel jsem vše a už nevím co dál. Asi bude lepší vypálit ISO na DVD že? Tak je to asi nejjednodušší mám to tak taky a instalace je bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Květen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Lze to vypálit i na CD? Je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.