pavlikvlasek Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 zdravím všechny, rozchodil jste nekdo Forza Horizon 1000 club DLC na RGH/JTAG? Po te, co sem tam docpal spravnou TU 4 a konecne se mi to ve hre (pozor musel jsem preinstalovat Complex release na X360CLUB release) zobrazilo, tak to zas po klinuti na 1000 club v menu hodi chybu, ze nejsem na live. Fakelive enabled taky nefunguje... Tak nevim co uz. DLC mam unlocked. Nemate nekdo radu? Dikes. Forzohorizontista :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Květen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2013 dělá mi to uplně to samý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlikvlasek Odesláno Květen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 ani aktualizace rgh konzole na posledni dash nezabrala... ted uz fakt nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.