DyTik Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Tak jsem 1.přeinstaloval 3.40 na 3.52 šecko fungovalo pak jsem skoušel tuning xmb a nak jse ne povedlo tak jsem to přežehlil na 3.52 z novu jsem skusil tuning xmb a zase jsem musel přežehlit na 3.52 a najednou nejedou ISA ,CSO a HW jdou!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 jak nejdou.?? upresni to trochu..co to dela atd..:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Listopad 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 jak nejdou.?? upresni to trochu..co to dela atd..:roll: Spustím hru (iso) bootlogo PSP a pak bliknej a černá obrazovka a dál nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 skus jit do recovery-advanced-toogle USB flash1 a smazat soubor config.se ..melo by to pomoct..pak tu hru skus znova spustit..taky se podivej jakej mas kernel..kdyzkat dej 1.5.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Listopad 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 du to skusit dík ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Listopad 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 WOW je to jako u předchozích verzí fuguje to díky !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DyTik
Tak jsem 1.přeinstaloval 3.40 na 3.52 šecko fungovalo pak jsem skoušel tuning xmb a nak jse ne povedlo tak jsem to přežehlil na 3.52 z novu jsem skusil tuning xmb a zase jsem musel přežehlit na 3.52 a najednou nejedou ISA ,CSO a HW jdou!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts