GamerzMoravy Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Ahoj, rozhodl jsem se koupit PSP, ale nevím kde, jestli na Aukru nebo v obchodě.V obchodech mají jen bez WiFi a na Aukru s WiFi. Chtěl bych s kámošem hrát hry mez sebou (např. GTA Liberty City atd....) no a nevím, jestli k tomu potřebuji WiFi. Tak to je moje otázka: Potřebuju na hraní s kámošem WiFi? Díky za odpověď. GamerzMoravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExisteRcz Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Ahoj, rozhodl jsem se koupit PSP, ale nevím kde, jestli na Aukru nebo v obchodě.V obchodech mají jen bez WiFi a na Aukru s WiFi. Chtěl bych s kámošem hrát hry mez sebou (např. GTA Liberty City atd....) no a nevím, jestli k tomu potřebuji WiFi.Tak to je moje otázka: Potřebuju na hraní s kámošem WiFi? Díky za odpověď. GamerzMoravy Ano potřebuješ PSP s WiFinou aby si s ním mohl hrát :) Adhoc funkce funguje jedině přes WiFi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GamerzMoravy Odesláno Květen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Ano potřebuješ PSP s WiFinou aby si s ním mohl hrát :) Adhoc funkce funguje jedině přes WiFi.. Nojo, ale není potřeba jen LAN? Vím že existuje WiFi, ale kámoš mi řekl, že hrál s bratrancem Tekkena přes LAN a ne WiFi, tak jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 No za pomocí pc možná existuje nějaky nástroj ale PSP-PSP Na 99% ne :D (oficiální podpora ROZHODNĚ není) Ps. Kdybych měl vybrat mezi tím shitem co se prodává v obchodech nebo použitá verze 2004, 3004 tak nepřemýšlím ani sekundu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Jéžiš marja, co mi jsme se ve škole ve 3-6 nahráli GTA Vice City Stories :D... Rozhodně ber 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Oyan Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Asi myslel WLAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.