GamerzMoravy Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2013 Ahoj, rozhodl jsem se koupit PSP, ale nevím kde, jestli na Aukru nebo v obchodě.V obchodech mají jen bez WiFi a na Aukru s WiFi. Chtěl bych s kámošem hrát hry mez sebou (např. GTA Liberty City atd....) no a nevím, jestli k tomu potřebuji WiFi. Tak to je moje otázka: Potřebuju na hraní s kámošem WiFi? Díky za odpověď. GamerzMoravy Citovat
ExisteRcz Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2013 Ahoj, rozhodl jsem se koupit PSP, ale nevím kde, jestli na Aukru nebo v obchodě.V obchodech mají jen bez WiFi a na Aukru s WiFi. Chtěl bych s kámošem hrát hry mez sebou (např. GTA Liberty City atd....) no a nevím, jestli k tomu potřebuji WiFi.Tak to je moje otázka: Potřebuju na hraní s kámošem WiFi? Díky za odpověď. GamerzMoravy Ano potřebuješ PSP s WiFinou aby si s ním mohl hrát :) Adhoc funkce funguje jedině přes WiFi.. Citovat
GamerzMoravy Odesláno Květen 9, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Květen 9, 2013 Ano potřebuješ PSP s WiFinou aby si s ním mohl hrát :) Adhoc funkce funguje jedině přes WiFi.. Nojo, ale není potřeba jen LAN? Vím že existuje WiFi, ale kámoš mi řekl, že hrál s bratrancem Tekkena přes LAN a ne WiFi, tak jak to je? Citovat
krisa Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2013 No za pomocí pc možná existuje nějaky nástroj ale PSP-PSP Na 99% ne :D (oficiální podpora ROZHODNĚ není) Ps. Kdybych měl vybrat mezi tím shitem co se prodává v obchodech nebo použitá verze 2004, 3004 tak nepřemýšlím ani sekundu :D Citovat
FxR Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2013 Jéžiš marja, co mi jsme se ve škole ve 3-6 nahráli GTA Vice City Stories :D... Rozhodně ber 3004 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.