nu.frix Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Informace Vývojářské studio: MachineGames Datum vydání: Q4 2013 Oficiální stránky: není Příběh Nacisté vyhráli 2. světovou válku a ovládli celý svět. Na celém světě se najde jediný muž, který se nebojí nacistům postavit tváří v tvář. Ten muž se jmenuje B.J. Blazkowicz. V roce 1960, 15 let po skočení 2. světové války, nacisté mají ve svém zbrojním arzenálu různé roboty, mechy a vylepšené zbraně. Jenže netuší, že B.J. Blazkowicz není snadný protivník ... Trailer Rozhovor s vývojáři, představení artworků, několik screenshotů Technické informace Hra se bude odehrávat v alternativní minulosti Nacisté budou mít různé moderní zbraně, od robotů, po laserové pušky Hra se bude odehrávat v různých lokacích v Evropě, které budou ale pod vlivem nacistů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Dvě videa - E3 trailer a E3 walkthrough, jinak podle obrázků a videí se mi hra docela líbí, uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 tak na tohle jsem opravdu zvědavý, doufám že značka nezklame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2014 Ted jsem dodělal ten Berlín a ted budu v Londýně. A zatím mě to baví :-) graficky je to taky pěkný. Jediné co se mi zatím nelíbí je to,jak mužů mít 2 zbraně :-D to je hrozný, ale někdy se to hodí. Ale snažím se to.nepoužívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.