milan53 Odesláno Květen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2013 Zdravím, hraje tady někdo ACII? potřeboval bych helpnout. Dokončil jsem sekvenci, kde jsem se opět probudil v součastnosti a s tou blondynou jsme řešili halucinace a subjekt 16, zapnl jsem alarmy a najednou jsme se ocitl zase v minulosti. mam se vyšplhat na rozhlednu za někým koho sleduju. Nemohu se vůbec dostat z toho balkonku na ten trám co tam visí. Máte někdo zkušenost? Rada, trick? pokuším se o to uz cca dve hodiny a vždy spadnu dolu a desinchronizuju se :/ díík [h=1]TyrannicMars86[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 Čau, taky s tím mívám problémy. Ale jde o tom to jenom zkoušek. Myslím si, že na to žádný trik není. Zkus kouknout na Youtube-ko a podívat se, jak tam na to skáče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan53 Odesláno Květen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 (upraveno) POVEDLO SE!!!! dik moc chlape. už jsem byl zoufaly Upraveno Květen 12, 2013 uživatelem milan53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan53 Odesláno Květen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 ještě jeden dotaz bych měl. jsem momentalně ve skvenci 14 a sbíram zbylé sranky kodexu. něco jsem četl po netu ale nepochopil jsem jeslti to už v mape budu mit zakrelseno a nebo ne. chci se tedy zeptat ted kdyz si projdu všechny místa kde jsem byl tak uz se me na mapce budou zobrazovat kodexy? a nebo jenom když si aktualizuju mapku z "rozhleden" nebo z těch viewing ponints... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 No myslím, že by jsi je měl mít už na mapě zobrazené a mám dojem, že budou zobrazené i tam, kde jsi nelezl na view point... alespoň tak jsem to měl já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.