majsnerrik Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 Cawes lidi mam proste problem Skoušim jestli mi hry pudou přes http://www.systemrequirementslab.com/cyri ( BF3 , Spec Ops , Black OPS 2 ) vše bymi melo jit na Medium - LOW jenže napřiklad u BF 3 aSpec ops semi hra nastavi na Hith tak to přenastavim uplne na LOW a hra se stejne seka blbne zvuk přitom požadavky splnuji Sestavu mam AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600 + 28 GHz Ram 3GB Win 7 32 bit Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB DDR3, 256-bit ( nemuže to byt že mam 2gb Ramky [h=1]KINGSTON 2GB DDR2 800MHz CL5 nízkoprofilové ? [/h]i když na netu sem četl že jsou nastejnosti z normalnima za každou pomoc budu rad ja si stim nevim rady :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROGamer Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 Požadavky nesplňuješ,staré dvouádro je na vyhození,ta karta by šla ,ale brzdí ji procesor,navíc z těch 3GB ram si bere win aspoň 750MB takže ta hra je totálě zbržděná.Tady by pomohla jedině komplet nová sestava,pokud teda nemáš použitelný HDD a case Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Květen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 (upraveno) a proč ted v HW narocich to s procakem splnuji ? Upraveno Květen 12, 2013 uživatelem majsnerrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 (upraveno) Promin spatne jsem si precetl tvuj post... Požadavky nesplňuješ,staré dvouádro je na vyhození,ta karta by šla ,ale brzdí ji procesor,navíc z těch 3GB ram si bere win aspoň 750MB takže ta hra je totálě zbržděná.Tady by pomohla jedině komplet nová sestava,pokud teda nemáš použitelný HDD a caseCo to meles? Mel jsem jeste horsi sestavu z roku 2004/5 a vydrzela mi do 2010 a to jsem na ni jeste pekne paril..Windows 7 potrebuje o hodne vic ram pro pohodlne pouziti.. Upraveno Květen 12, 2013 uživatelem Hool23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Květen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 (upraveno) EDIT:Win 7 ultimate 32bit kruta: používáme edit, double-post je trestaný body. Upraveno Květen 12, 2013 uživatelem kruta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Květen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 Win 7 ultimate 32bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Květen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 takže mysliš že je to Ramkama tedy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 (upraveno) Požadavky nesplňuješ,staré dvouádro je na vyhození,ta karta by šla ,ale brzdí ji procesor,navíc z těch 3GB ram si bere win aspoň 750MB takže ta hra je totálě zbržděná.Tady by pomohla jedině komplet nová sestava,pokud teda nemáš použitelný HDD a case Jak dlouho mas uz tenhle problem s PC? takže mysliš že je to Ramkama tedy ? Ramkama to nebude...Ale mel jsem stejny problem pred 3 dnyma, prave byla bourka a to jsem paril a pak se mi komp zacal se sekat, tak jsem ho vypnul, sel spat. A kdyz jsem ho zapnul na dalsi den tak komp byl KO. odesla grafarna ramky a hdd...:D Upraveno Květen 12, 2013 uživatelem Hool23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Květen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 no praveže ted ja sem si kupoval tu Grafiku + ty ramky ale nešiml jsem si žeje nisko Profilova , jinak nikdy sme takovejdle problem nemel z hrama :( až ted ale jen při novejšich WoW hraju v pohodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 takže mysliš že je to Ramkama tedy ? no praveže ted ja sem si kupoval tu Grafiku + ty ramky ale nešiml jsem si žeje nisko Profilova , jinak nikdy sme takovejdle problem nemel z hrama :( až ted ale jen při novejšich WoW hraju v pohodne Ramkama to asi nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROGamer Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 Jak říkám...působím na SHW a tam by ti řekli to samé,ten PC už patří do důchodu,je tak z roku 2006.A s tím,že je RAM nízkoprofilová je jedno,chladič je akorát na úrovni PCB těch RAM,tzn. že se ram vleze pod chladič cpu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Květen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 tak proč mi to teda ukazuje že mi to pobeži ? a neymslim si že je tka z roku 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROGamer Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 tak proč mi to teda ukazuje že mi to pobeži ? a neymslim si že je tka z roku 2006 Ukazuje to pro to,aby si to co nejvíc lidí koupilo. A měl jsem před osmi lety PC na podobném Athlonu akorát s grafikou X1600 a hrál jsem na tom spokojeně dokud nevyšla GTA IV,taky psali že to rozjedu,jo rozjel jsem.Sekalo se to.Textury nebyly.A chodil jsem pod mapou.Ale rozjel jsem to :bash:.Doporučil bych dát do toho pár tisíc a vydrží ti o zase pár let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Květen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 takže na Steamu a všude kde si čtu HW naroky lidi lžou jen proto abysi to koupilo co nejvic lidi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Květen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 Hool23 - hele nemuže to bejt teplotou Procesoru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 (upraveno) Ano bude to asi tím přehříváním procesoru.Můžeš ještě postnout na-kolik jede chladič na CPU.Ale stejně si myslím že při nejlepším stačí pročistit,vyměnit pastu nebo koupit novej chladič/procesor-protože je starší a brzdí ti hry. btw: ramkama to vůbec nebude,frekvence označuje počet přenesených procesů.Nejvíce se to využívá prací s videí,rozbalováni souborů,atd....... Upraveno Květen 12, 2013 uživatelem Artom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Květen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Tak pastu si obednavam tuhle ( http://pocitace.aukro.cz/super-teplovodiva-pasta-na-cpu-gpu-atd-nova-i3240146916.html ) mysli že je dobra ja se v tom neviznam nikdy sme tma pastu nedaval ( tak sme se te chtel ješte zeptat ukazuje tma že se ma dat naka vrstva pak rozeřtit a nevim jestli ji mam nechat zaschnout a nebo rovnou přiložit na chladiš ? ) a chtel jsme se ješte zeptat mam Zakladni desku K9N Neo V2 jestli bysi mi mohl doporučit nakej Chladič ? ja se v tom fakt neviznam a nevim jaky by tam mohl pasovat a kterej ne a omlouvam se zaten odkaz neni to žadna reklama jen pouze otazka diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 (upraveno) Takovou pastu bych ti nedoporučoval to je jako kdybys tam nedal skoro nic..Tadyta je dobrá a nejlevnější z kategorie http://www.alza.cz/teplovodiva-pasta-arctic-cooling-mx-1-d65112.htm Nevim do jaké ceny si představuješ chladič ale ja používám tenhle a jsem velmi spokojen http://chlazeni.heureka.cz/arctic-cooling-freezer-extreme-rev-2/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:.heureka.cz/&gclid=CLf8pPSqk7cCFQJb3godf2sAzA btw:pastu vždy nanáším na co největší část a pak jen přiklopím chladičem,stejně se to rozteče po celé ploše potom Upraveno Květen 13, 2013 uživatelem Artom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Tak za prve... Prvni odpoved jsi si dal uz sam...kdo kontroluje jestli mu hry pujdou pres tuhle stranku...si odpoved uz vyslouzil... za druhe...ty nemas v PC procesor ale malej primotop...ten Athlon je uplne na....grafiku neutahne ani nahodou jeste ji brzdi...ty teploty jsou celkem normalni(na tohle CPU) Tady ti nepomuze ani pasta ani nic... Tobe pomuzou uz jen novy komponenty...ne chladici pasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Asi bude nejlepsi kdyz PC prodas, neco nasetris a koupis neco lepsiho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Květen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 ok no :( ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Květen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 a mužete mi doporučit nakou zakladni desku a Procesor ? ( aby tam šli ramky DDR2 ) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Tyhle teploty normální ? :D To rovnou může používat procesor místo sporáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Květen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 (upraveno) lidi mužete se dohonout ? ja sem stoho fakt blbej Jinak co řikate na tohle Procesor - http://www.alza.cz/intel-pentium-g645-d362980.htm / zakladka - http://pocitace.aukro.cz/gigabyte-h61m-ds2-h61-ddr3-akcni-cena-i3223264890.html sice bych musel koupit naky Ramky DDr3 ale stims e už neda nic delat Upraveno Květen 13, 2013 uživatelem majsnerrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 (upraveno) lidi mužete se dohonout ? ja sem stoho fakt blbej Jinak co řikate na tohle Procesor - http://www.alza.cz/intel-pentium-g645-d362980.htm / zakladka - http://pocitace.aukro.cz/gigabyte-h61m-ds2-h61-ddr3-akcni-cena-i3223264890.html sice bych musel koupit naky Ramky DDr3 ale stims e už neda nic delat CPU nic moc...a deska je hroznej sh**...zalezi kolik mas penez na upgrade?Ta grafika neni tak spatna aby se musela vyhazovat.I tak pokud neco novyho bud aspon i3 nebo nejakou X4 od AMD http://www.alza.cz/asrock-n68c-gs-fx-d333019.htm Deska...taky nic moc..ma socket AM3+...pro tebe vyhoda podpora DDR2 a DDR3(ne najednou) http://www.alza.cz/amd-phenom-ii-x4-965-black-edition-d145518.htm CPU...cena/vykon to nejlepsi Ale zalezi na tom jakej mas zdroj. Tyhle teploty normální ? :D To rovnou může používat procesor místo sporáku Jo normalni...nesmis zapomenout ze mu v pozadi bezi hra.Coz je pri hre cca 75-80+....a to je u tohohle CPU *normalni* Upraveno Květen 13, 2013 uživatelem Kapr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.