Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Metro Last Light

Anubis1

Recommended Posts

Až dohraju The Saboteur (výborná hra - takové GTA zasazené do 2. světové války) tak do apokalyptického moskevského metra také zavítám.

Jinak doporučuji tenhle nový ruský film z prostředí moskevského metra :ok:

&feature=player_embedded Upraveno uživatelem franzkafka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm, tak zatím dojmy rozporuplné. ... Na jedné straně skvělá knižní předloha, úžasný "svět" (ono vlastně spíš sklep než svět :) ) a atmosféra.

Na druhé špatné obličejové animace, myšleno jako synchronizace s řečí. ... Příšerné animace u omračování (možná to bude stejné i u zabíjení) vojáků nožem, kdy pokud je třeba ohnutej a chcete ho omráčit, tak se najednou narovná jako prkno a pak se nechá praštit. Stejně tak inteligence nepřátel je slabší (právě jsem dohrál Dishonored, kde mě občas pěkně prohnali, což tady nehrozí).

Milé jsou CZ titulky, ale u spousty rozhovorů mimo hlavní linku (takové to poslouchání cizích NPC a nasávání atmosféry) nejsou, takže tam se musíte spolehnout jen na svůj poslech angličtiny.

Osobně jsem strašně moc doufal v Fallout, jenom v prostředí Moskevského metra. ... Zatím jsem dostal něco co není tak strašné jako první Metro (vydržel jsem hrát asi hodinu), ale žádná hitparáda to taky není.

6 / 10 ... po 2 odehraných hodinách.

Odkaz ke komentáři

Já už jen díky samotné knižní předloze a jejím volném pokračování nemůžu dát méně než 8 a pokud si to četl, divím se že to máš jinak, kor po metru 2034, který bylo úplně jinde než první knížka .. Po konci na vrcholu televizní věže sem trpěl pořádným nedostatkem metra, taky jsem tak ve 2 hodinách ... při očekávání co bude s posledním temným by pro mě byl ale hřích dát hře 6 a divím se že to máš jinak když si to četl :)

Jinak atmosféra super, grafika taky ( to nasvícení scén je prostě maso ) ... uvítal sem smysl pro detail u otírání si bahna a krve z masky a reálného času na hodinkách, člověk má to svoje paření pod kontrolou :D

chyby se určo najdou, ale já na to koukám spíš pohledem .. kolik bylo za poslední dobu kvalitních ponurých postapo fps? zamatovatelná pro mě nebyla ani jedna.. pokud nějaká byla a bugy? Bugy jsou stále a všude, je to jak s cigánama .. taky je nemáte rádi ,ale žít sněma prostě musíte :)

Odkaz ke komentáři

Ale však za knižní předlohu, atmosféru a ponutou postapo FPS dávám kladné body :)

Mě spíš pak strašně mrzí takový ty bugy, kterých se mohli zbavit nějakým patchem. Na který se mi ale nechce čekat, protože jsem se na hru strašně těšil. ... Věřím tomu, že třeba za dva měsíce, po odstranění mnou zmíněných chyb bych dal 9/10, ale zatím, díky bugům (některé ala protínání polygonů atd. jsem ani nezmínil) bohužel musím jít s hodnocením níž.

Odkaz ke komentáři

Tak podle mě je tenhle díl daleko lepší než první díl. Nejvíce mě tu baví ty stealth akce. Munice je tady rozhodně více než v prvním díle a o grafice ani nemluvně :) Viděl jsem ale i verzi na PC a ta se s konzolovou nedá srovnávat. Hold Xbox už je moc starý na takové hry. Ale jinak je to perfektní hra. Optimalizace je taky dobrá, zatím jsem nepostřehl nějaké sekání, nebo tak něco, jako tomu bylo u prvního dílu. Prostě tvůrci si s tím dobře pohráli a vydali skvělou hru a hlavně je také v češtině :)

Odkaz ke komentáři

Je to dobré, velmi se mi to páčí hlavně kvůli českým titulkům. Metro2033 bylo také dobré, ale moc jsem to nehrál právě kvůli absenci češtiny. V některých hrách je prostě čeština nutnost a je super že se rozhodli tuto hru vydat v češtině aj na konzole. Je to hodně dobré, po dohrání určitě znovu zkusím první díl.

Odkaz ke komentáři

Ano, mají dopad. Hra má dvě možná zakončení.

Zachraň D6 :

Na konci, kdy má Rudá trasa vítěztví takřka na dosah, přijdou Temní a zachrání je.

Znič D6 :

Na konci, kdy má Rudá trasa vítěztví takřka na dosah, Arťom zmáčkne tlačítko a zničí celou D6.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu