Anubis1 Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 (upraveno) Tak je to venku Release Group: iMARS Format: ISO Size: 7,35 GB Region: Free Audio: English, Russian, German, Spanish, French, Italian Text: English, Russian, German, Spanish, French, Italian, Dutch, Polish, Czech Upraveno Květen 14, 2013 uživatelem Anubis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 Prave to kopiruju do Xka a tesim se na to jak malej Jarda. O vikendu me nikdo nikam nedostane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 (upraveno) Až dohraju The Saboteur (výborná hra - takové GTA zasazené do 2. světové války) tak do apokalyptického moskevského metra také zavítám. Jinak doporučuji tenhle nový ruský film z prostředí moskevského metra :ok: &feature=player_embedded Upraveno Květen 15, 2013 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Landa Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Nevíte jak se aplikuje to pre-order DLC jinak mi to hlasi update.....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Hmmm, tak zatím dojmy rozporuplné. ... Na jedné straně skvělá knižní předloha, úžasný "svět" (ono vlastně spíš sklep než svět :) ) a atmosféra. Na druhé špatné obličejové animace, myšleno jako synchronizace s řečí. ... Příšerné animace u omračování (možná to bude stejné i u zabíjení) vojáků nožem, kdy pokud je třeba ohnutej a chcete ho omráčit, tak se najednou narovná jako prkno a pak se nechá praštit. Stejně tak inteligence nepřátel je slabší (právě jsem dohrál Dishonored, kde mě občas pěkně prohnali, což tady nehrozí). Milé jsou CZ titulky, ale u spousty rozhovorů mimo hlavní linku (takové to poslouchání cizích NPC a nasávání atmosféry) nejsou, takže tam se musíte spolehnout jen na svůj poslech angličtiny. Osobně jsem strašně moc doufal v Fallout, jenom v prostředí Moskevského metra. ... Zatím jsem dostal něco co není tak strašné jako první Metro (vydržel jsem hrát asi hodinu), ale žádná hitparáda to taky není. 6 / 10 ... po 2 odehraných hodinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Já už jen díky samotné knižní předloze a jejím volném pokračování nemůžu dát méně než 8 a pokud si to četl, divím se že to máš jinak, kor po metru 2034, který bylo úplně jinde než první knížka .. Po konci na vrcholu televizní věže sem trpěl pořádným nedostatkem metra, taky jsem tak ve 2 hodinách ... při očekávání co bude s posledním temným by pro mě byl ale hřích dát hře 6 a divím se že to máš jinak když si to četl :) Jinak atmosféra super, grafika taky ( to nasvícení scén je prostě maso ) ... uvítal sem smysl pro detail u otírání si bahna a krve z masky a reálného času na hodinkách, člověk má to svoje paření pod kontrolou :D chyby se určo najdou, ale já na to koukám spíš pohledem .. kolik bylo za poslední dobu kvalitních ponurých postapo fps? zamatovatelná pro mě nebyla ani jedna.. pokud nějaká byla a bugy? Bugy jsou stále a všude, je to jak s cigánama .. taky je nemáte rádi ,ale žít sněma prostě musíte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Ale však za knižní předlohu, atmosféru a ponutou postapo FPS dávám kladné body :) Mě spíš pak strašně mrzí takový ty bugy, kterých se mohli zbavit nějakým patchem. Na který se mi ale nechce čekat, protože jsem se na hru strašně těšil. ... Věřím tomu, že třeba za dva měsíce, po odstranění mnou zmíněných chyb bych dal 9/10, ale zatím, díky bugům (některé ala protínání polygonů atd. jsem ani nezmínil) bohužel musím jít s hodnocením níž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Tak podle mě je tenhle díl daleko lepší než první díl. Nejvíce mě tu baví ty stealth akce. Munice je tady rozhodně více než v prvním díle a o grafice ani nemluvně :) Viděl jsem ale i verzi na PC a ta se s konzolovou nedá srovnávat. Hold Xbox už je moc starý na takové hry. Ale jinak je to perfektní hra. Optimalizace je taky dobrá, zatím jsem nepostřehl nějaké sekání, nebo tak něco, jako tomu bylo u prvního dílu. Prostě tvůrci si s tím dobře pohráli a vydali skvělou hru a hlavně je také v češtině :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stif21 Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Dobre hoši nejde mi to vypálit nevím proč, mám normal ihasku se kterou vše vypálim v pohodě stahl jsem si imras verzi v pohodě to vypálilo ale v xboxu mi to říka že je nečitelne... nevíte co sím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2013 Mam od xzone jako darek masku. Nechcete ji nekdo? Me je na houby, tyhle veci nesbiram :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Květen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2013 Romix: Já bych si ji vzal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2013 Tak muzem za neco vymenit...treba taky neco nepotrebujes...Zajemci o masku piste SZ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2013 Je to dobré, velmi se mi to páčí hlavně kvůli českým titulkům. Metro2033 bylo také dobré, ale moc jsem to nehrál právě kvůli absenci češtiny. V některých hrách je prostě čeština nutnost a je super že se rozhodli tuto hru vydat v češtině aj na konzole. Je to hodně dobré, po dohrání určitě znovu zkusím první díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Květen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2013 Nevite nekdo jak spustit znovu to uvodni video, ktere se spusti hned po vlozeni dvd aniz byste cokoliv zmackli? Neco se tam delo, ja ze hry vyjel abych ji nainstaloval a ted uz se to neukazuje. Hned to po me chce smacknuti Start... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 když nic nebudeš mačkat tak by to videjko zachvilku mělo naskočit znovu samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 Tak už jsem v poslední misi a mám problém.. Během hraní se mi prostě ta hra sekne a xbox restartuje.. Nevíte čím to je? Mám RGH verzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 Já to asi nedohraju, protože pár minut před koncem jsem měl už asi 15x fatal crash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 když nic nebudeš mačkat tak by to videjko zachvilku mělo naskočit znovu samo Tohle presne jsem zkousel a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
despe1 Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 Romix: vypni si svůj profil než zapneš hru, videjko ti hned pojede, po něm si zas zapni profil ---easy :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 to je zajímavý, já když nic nedělám tak ho tam do 2-3min mám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2013 (upraveno) Nevíte někdo maji dopad ty moje rozhodnutí na hru nebo je to jedno?Ted jsem nechal toho zrádce Pavla těm duchům.:) A Lesnického jsem taky podřízl:) Upraveno Květen 25, 2013 uživatelem Samopall Lesnický Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Květen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2013 Ano, mají dopad. Hra má dvě možná zakončení. Zachraň D6 : Na konci, kdy má Rudá trasa vítěztví takřka na dosah, přijdou Temní a zachrání je. Znič D6 : Na konci, kdy má Rudá trasa vítěztví takřka na dosah, Arťom zmáčkne tlačítko a zničí celou D6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.