Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 FAT hluk ihned po zapnutí

rotas25

Otázka

Dobrý den , tento problém se zde řeší docela často , ale bohužel se nejedná o můj přesný případ.

PS3 je bez hdd = bez systému a ihned po zapnutí se ventilátor stupňuje a během minuty jede na plno. Je kompletně vyčištené a je daná i nová pasta na oba chipy. Může to být , že tam chybí systém , který může řídit rychlost toho ventilátorku? Napadlo mě jestli nemůže být něco se senzorem . Příjde mi divné když je tam nová pasta a komplet bez prachu, že by bylo možné aby měli chipy takovou teplotu.

Předem děkuji za odpovědi.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

hdd na to nema vliv.. system je ve flash pameti na zakladovce, na hdd jdou "uzivatelsky data" a senzor je primo v cpu, a gpu ..

budeš mít to samý co dost z nás vejš pasta pod chladícíma plechama pro přenost tepla na čipu gpu nebo cpu je k.o. jestli máš cfw poznas to jednoduse... nech psko najet s diskem pust multimana .. a zapni ukazovani teplot v klidu budes mit na grafice nebo cpu vysokou teplotu .. a z vetraku zadem nepude skoro zadny teplo ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu