mikulda03 Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2013 Ahoj, potřeboval bych pomoc. Čistil jsem display na PSP a natel mi trochu čističe do směrových tlačítek. Po zapnutí se pořát kurzor posouvá sám nahoru a dolu a smerova tlacitka nereagují. nevíte někdo, co s tím??? Děkuji moc za každou radu Citovat
th0ca Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2013 no nejspis ti asi stekl na desku a bud udelal studenak a nebo odvaril spoje ... btw tekuty cistic displaye? A to kde ti proboha poradili ? Citovat
mikulda03 Odesláno Květen 17, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Květen 17, 2013 no jinej jsem doma bohuzel nemel, ale byl to takovej ten penovej cistic na okna. A myslis ze s tim neco pujde delat? Citovat
th0ca Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2013 Tak priste na hadrik / kapesnik a az pak s vlhkym kapesnikem otirat... to musis vzit nekam kde to opravujou, zda bude stacit vycistit desku lihem a nebo neco vic a nebo taky vubec nic. . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.