mikulda03 Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Ahoj, potřeboval bych pomoc. Čistil jsem display na PSP a natel mi trochu čističe do směrových tlačítek. Po zapnutí se pořát kurzor posouvá sám nahoru a dolu a smerova tlacitka nereagují. nevíte někdo, co s tím??? Děkuji moc za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 no nejspis ti asi stekl na desku a bud udelal studenak a nebo odvaril spoje ... btw tekuty cistic displaye? A to kde ti proboha poradili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulda03 Odesláno Květen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 no jinej jsem doma bohuzel nemel, ale byl to takovej ten penovej cistic na okna. A myslis ze s tim neco pujde delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Tak priste na hadrik / kapesnik a az pak s vlhkym kapesnikem otirat... to musis vzit nekam kde to opravujou, zda bude stacit vycistit desku lihem a nebo neco vic a nebo taky vubec nic. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.