hajektom1 Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Dobrý den, pořídil jsem si Xbox 360 Slim 250Gb, když s ním pomelu do strany tak v něm něco cvaká. Je to takhle správně? Mám tohohle Xboxa poprvé tak se radši ptám. Omlouvám se jestli zbytečně otravuji. Děkuji přede za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 V Xboxu urcite nic nemá cvakat. Jedine by to mohl delat ventilator. Kdyz tam je HDD tak by jsem snim moc netrasl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hajektom1 Odesláno Květen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 HDD jsem měl vytažený. A vetilátor to nedělá. Něvo na základní desce u chladiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hajektom1
Dobrý den,
pořídil jsem si Xbox 360 Slim 250Gb, když s ním pomelu do strany tak v něm něco cvaká. Je to takhle správně? Mám tohohle Xboxa poprvé tak se radši ptám. Omlouvám se jestli zbytečně otravuji.
Děkuji přede za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.