Anubis1 Odesláno Květen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2013 Size: 7.81 GB Region: FREE Publisher: Capcom Developer: Capcom Genre: Action Release Date: 18.05.2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2013 Vůbec to nekupujte ani nestahujte, kvalita je hrozná. Je to horší než jsem čekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 No ja bych neřekl.Furt je to mnohem lepší než předchozí díl.Sice mě štve střídání příběhů,ale jinak celkem spokojenost.Na první a druhy díl to samozdřejmě nemá,ale vcelku mi to nepřipadá tak strašny jak tady píšeš... jinak zahraniční recenze v průměru 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 Každý má jiný vkus za mně taky o ničem,stahnuto,vyzkoušeno a ihned vymazáno. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 Fakt strašná nuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 No me to zatim bavi vic nez predchozi dil. Tak samo ze Resident uz nikdy nebude to co byval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 Proc delají re 6,7 a odbočky,když stejně lidi nejvíce vzpomínají na první a druhy dil? At udelají HD remake a budu naprosto spokojenej - dej,atmosféra,příběh,fixní kamera- proste mazec a tohle co ted vydavají to je jen stupidní hra čerpající z jména.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 Remake prvního dílu už je na Gamecube, můžeš si ho zahrát tam, nebo přes Dolphin. A popravdě, nové díly se prodávají více než dobře, Capcom nemá důvod měnit. Až se prodávat přestanou, změna přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 A jak se to dá zahrát přes Dolphin? to je nějakej emulator???? O tomhle nic nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.