Romix Odesláno Květen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2013 Zkouseli jste nekdo nejake emulatory na wii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorVitek Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Jasně. Zatím jsem zkoušel Wii64, některé hry jedou parádně, jiné se sekají nebo jsou plné glitchů. Jinak emulátory byl jeden z důvodů proč jsem wii chtěl. V nejbližší době se vrhnu na emulátory NES, SNES, SMS a pár dalších, když se mi bude chtít. A proč se vlastně ptáš? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Červen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Ptam se jen tak :) Ja jsem zatim zkousel jen NES a jede paradne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorVitek Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Tak jsem dneska zkoušel NES a teda jede to pěkně, ale grafika občas lehce blbne, jsou tam takové drobné chyby. SNES funguje normálně. Jinak velký seznam emulátorů je na wiibrew... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Romix
Zkouseli jste nekdo nejake emulatory na wii?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.