portak Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 Ahoj, je normální, že po pár seknutích například v šermu ve wii sports resort, se rozkalibruje ovladač? Tím myslím, že mířím přímo před sebe, ale meč je třeba vlevo a pod. :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 to rozhodne normalni neni. Je to originalni ovladac? Mam 2 ovladace - originalni a neoriginalni z dx.com a ani na jednom se mi neco takoveho nedeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 portak Odesláno Květen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 (upraveno) Ano, jedná se o originální ovladač, ani ne týden starý. Prohlídl sem fóra v aj. a tam se píše, že to můžou dělat slabší baterie, či rušení jinýho signálu (wifi a pod.) .. ale nevim no. Mám pocit, že to z počátku nedělalo. Prostě se po pár švihech rozkalibruje, ale všimnul jsem si, že když ho držim namířený na televizi. Edit.: tak sem dal na stranu mladý noťas a zlepšilo se to, asi mi to opravdu rušila wifi Upraveno Květen 22, 2013 uživatelem portak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
portak
Ahoj, je normální, že po pár seknutích například v šermu ve wii sports resort, se rozkalibruje ovladač? Tím myslím, že mířím přímo před sebe, ale meč je třeba vlevo a pod. :) díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.