portak Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2013 Ahoj, je normální, že po pár seknutích například v šermu ve wii sports resort, se rozkalibruje ovladač? Tím myslím, že mířím přímo před sebe, ale meč je třeba vlevo a pod. :) díky Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2013 to rozhodne normalni neni. Je to originalni ovladac? Mam 2 ovladace - originalni a neoriginalni z dx.com a ani na jednom se mi neco takoveho nedeje. Citovat
0 portak Odesláno Květen 20, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Květen 20, 2013 (upraveno) Ano, jedná se o originální ovladač, ani ne týden starý. Prohlídl sem fóra v aj. a tam se píše, že to můžou dělat slabší baterie, či rušení jinýho signálu (wifi a pod.) .. ale nevim no. Mám pocit, že to z počátku nedělalo. Prostě se po pár švihech rozkalibruje, ale všimnul jsem si, že když ho držim namířený na televizi. Edit.: tak sem dal na stranu mladý noťas a zlepšilo se to, asi mi to opravdu rušila wifi Upraveno Květen 22, 2013 uživatelem portak Citovat
Otázka
portak
Ahoj, je normální, že po pár seknutích například v šermu ve wii sports resort, se rozkalibruje ovladač? Tím myslím, že mířím přímo před sebe, ale meč je třeba vlevo a pod. :) díky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.