Ravendhi Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 (upraveno) Takže je to tady, kdo horlivě očekával příchod nové konzole Xbox, tak se právě dočkal. Přichází zcela nový Xbox One Hardwarové specifikace jsou stejné jako PS4 s rozdílem že Xbox má i HDMI výstup. Že by sloužil i jako recorder ? Změny dostál i ovladač, ale jedná se spíše o estetiku. Vypadá, že se bude držet a ovládat stejně dobře jako jeho starší verze, kterou známe. Více zde http://kotaku.com/the-next-xbox-is-called-xbox-one-509069410 A zde http://www.financninoviny.cz/zpravy/microsoft-predstavil-novou-konzoli-xbox-one/941308 Nějaké foto zde http://www.wired.com/gadgetlab/2013/05/xbox-one-photos/?viewall=true Upraveno Květen 21, 2013 uživatelem Ravendhi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 No tak až na ten trochu moc hranatý deign konzole to vypadá opravdu hodně dobře. Hlavní ale bude E3, kde snad konečně a naplno ukážou oněch slibovaných 15 exkluzivních titulů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Krebs Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 No ale jestli jste si všimli nemělo to moc dobrých ohlasů u hráčů.... já se přikláním k tomu že nový Xbox bude prostě úžasnej ale i PS4 má něco do sebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Květen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 Konzole má prý sloužit jako opravdové multimediální centrum, proto asi ten strohý krabicózní design, aby se hodila do obývacího pokoje někam k televizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 Mám otázku . Nevím zda-li už to víte ale bude diablo 3 na xbox ? nebo to bude "only PS" ? Předem díky za odpověd ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Květen 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 Firma Blizard uvedení pro Xbox neoznámila, nicméně ani neuvedla, že by Diablo 3 mělo být exkluzivně jen na PS3 a PS4. Někde píšou, že se na verzi pro xbox pracuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 No já jsem zase zvědav na Halo a Gears of War... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 jinak co se týče designu,tak mě se líbí,takový retro styl jj.proč ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 Konference pro mě zklamání, 60% TV, Sport a online funkce, které v Evropě stejně nebudou fungovat, připadá mi to jako konzole šitá na míru lidem v Americe. 30% ukázky renderovaných videí bez aktuálních gameplayů. Uvidíme s čím příjdou na E3, ale u mě zatím vede PS4 (btw. nevlastním žádnou konzoli). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 Konference pro mě zklamání, 60% TV, Sport a online funkce, které v Evropě stejně nebudou fungovat, připadá mi to jako konzole šitá na míru lidem v Americe. 30% ukázky renderovaných videí bez aktuálních gameplayů. Uvidíme s čím příjdou na E3, ale u mě zatím vede PS4 (btw. nevlastním žádnou konzoli). OT: Neznalosť angličtiny v tomto prípade vyprodukovala riadny nezmysel :D. Len pre info, actual in-game footage znamená "skutočná stopáž z hry" nie aktuálna (rovnako ako actually neznamená aktuálne, ale v skutočnosti). ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 (upraveno) Nikde jsem nepsal o tzv. actual in-game footage (nebo snad ano?). Ono slovo aktuální má v češtině trochu více význámů, příště raději zůstaň u tvé krásné slovenštiny :ziped: :thumbup: aktuální (méně vhodně aktuelní) příd. (z lat.) takový, který je v dané době živý, týkající se současnosti, který budí pozornost, zajímavý, zájem; Upraveno Květen 21, 2013 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 mě se líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 Jasně Xbox One vede. I když to představení bylo spíš Amíkovský :) Njn Česká republika není tak zajímavý trh jako USA.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 Presne tak plno veci zde fungovat nebudou a je to vic delane pro USA.Krom toho nejsem z toho nejak paf. Myslim si ,ze dotekovy ps4 gamepad bude o dost zajimavejsi a jestli to bude mit ve hrach stejne vychytavky,jako doposud u ps3 gamepadu. Tim myslim treba kdyz jsem hral Killzone 2 a drzel jsem zadni tlacitka a hejbal jsem ovladacem ,jako kdyz otacim kolem.Krom toho co se tyka grafiky tak zadny mega posun se nekona a par ukazek z nejakych her me prislo jako ,kdyz ta hra ma vyjit na Xko360. Mozna to jsou jen ty prvni hry. Nicneme jsem spis zjedavej na staj PS4 tam ty hry budou o dost zajimavejsi a nejakej kinect uz z x360 me nebavil. Proste radsi hraju hry s necim co mam v ruce nez mavat rukama jak blbec pred obrazovkou.Pokud jinak vim tak kamery by meli mit konsoli obe takze rozdili mezi ps4 a xkem moc nebudou.Mame se do budoucna urcite na co tesit.Cekal jsem jinak ,ze do xbox gamepadu daji take dotekove prvky ,ale ty tam jak si nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 Hmm, tak nevím. Moc se mi nelíbí ty zprávy o použitých hrách. Kinect a i ta omáčka okolo mě nechává dost chladným, na konzoli jen hraju, nebo maximálně si pustím film. No, uvidíme, jaké budou exkluzivní hry (a tím myslím opravdu exkluzivní). Mimochodem, to jméno je takévé divné, spíš připomíná první Xbox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 Mimochodem, to jméno je takévé divné, spíš připomíná první Xbox :) Mě to spíš připadá jako PS One :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 je to krabice ale musím ji mít. doufám že první revize nebudou mít hned RROD :D jinak ovladač paráda. to je hlavní důvod proč mám x360 a ne ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 Prosim vas,ta kamerka,co tam je,je novy kinect nebo to jejich nejaky multimedialni centrum,co bude promitat ty veci na stenu za TV? Pac mi je divny,ze to ma jen jednu kameru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 no videl sem, mrknul na specifikace a sluzby okolo, ublinkl jsem si a presvedcil se, ze pro me je to prave PS4. Sice nevime zatim jak bude vypada konzole, ale co se tyce veci okolo, tak je pro me mnohem zajimavejsi volba. U xboxu sem mi nelibi, ze preferujou americkej styl zivota, tzn sedni si na gauc a uz nic nedelej. Mas xbox a ten za tebe udela vse. A ta nutnost jednou za den pripojit konzoli na net ??? co s tim proboha minej ? Design... radsi nekomentuju. 6 let vyvoje bych si predstavoval jinak. Prijde mi, ze celou konzoli spichnuli za posledni 2 mesice po tom, co sony oznamilo specifikace ps4... :D MS je nejakej zabrzdenej, nejdriv win 8 dojebou a ted i toto. Hlavne ze tablet od nich muze vypadat k svetu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 Kamera je kamera, o žádnem promítani nepadlo ani slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 (upraveno) Design mi přijde v pohodě, i když spoustě lidem se to určitě líbit nebude...největší blbost je to připojení na net aspoň 1x denně...ještě počkám na E3, tam se to asi všechno rozsekne. Ovladač má podle mě lepší Xbox. A u mě bude taky samozřejmě rozhodovat cena. Ale ta Forza 5 byla dokonalá, né že ne. :) Upraveno Květen 22, 2013 uživatelem DARK SPIRIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 Len par upresnujucich info - HW ti ekonzole nie su uplne stejne, xbox ma pomalsiu RAM, a slabsiu GPU... pre mna je vitaz ps4, po tom vcerajsom fiasku... tomu expertovi na anglictinu co tu operuje tym, ze to bol actual ingame footage, to neznamena ze to bol skutocny ingame, boli to cgi zostrihane, ktore navyse nevyzerali nijak uzasne... povodne som si myslel, ze ps4 predstavenie bolo fail, ale ms dokazal nemozne a uplne sa odrovnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 Měli to pojmenovat Xbox 720 (vím je to ohraný trochu ale je to logický název a označuje to vyšší řadu nad xbox 360, takhle si někdo bude myslet že to je první xbox) nebo nějakým latinským názvem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 no ty seš teda fakt vědátor ... one nebo 720 .. otázka života a smrti .. úspěchu a krachu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 Ono je celkem jedno jak se ta krabice jmenuje, protože díky těm informacím co vyplouvají na povrch je jasný, že název by to asi nezachránil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.