Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Domácí pobočka Microsoftu dnes oznámila, že samostatně dokoupitelný senzor Kinect ke konzoli Xbox One bude v České republice v prodeji od 7. října za odhadovanou maloobchodní cenu 3 999 Kč.

To je méně, než kolik dělá cena pro západní Evropu (150 eur - 4200 Kč) nebo ve Velké Británii (130 liber - 4500 Kč), ale zase tradičně více, než kolik stojí v USA (150 dolarů - 3000 Kč).

http://www.eurogamer.cz/articles/2014-09-02-zname-cenu-samostatneho-kinectu-pro-r

Docela raketa jako...Jediny na co bych kinect vyuzil je headtracking u Forzy jinak me to nelaka,ale cena je teda prehnana...

• Odpovědi 2.2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• Moderators
Odesláno
hojda, tak já mám teda otázku, i když odpověď bude asi jasná .... mám tento ovladač: http://store.gameshark.net/Mad_Catz_Pro_Controller_for_Xbox_360_Black/5719/96

na Xbox One fungovat nebude což? :( :D žádná kompatibilita s periferiemi X360 není, že ne ?!

Presne tak microsoft nepodporuje zpetne zadne prislusenstvi...

• Moderators
Odesláno
zeptám se na možná dost blbou otázku. jde si vytvořit profil jinde, než přímo v konzoli. ta je na cestě a až dorazí, tak bych chtěl rovnou se lognout a začít hrát a ne čekat a hledat nick, kterej je ještě volnej. děkuji

Jasne ze jo , dokonce muzes pouzit ucet pokud pouzivas telefon s windows phone , tablet s windows RT nebo 8 a mas tam svuj microsoft ucet .

Jinak tady :

https://signup.live.com/signup.aspx?mkt=cz-cz&rollrs=12&lic=1

Odesláno
Víte někdo proč je Xone tak velká hranatá a nemoderní krabice? :cheesygrin:

Ty tak mě se celkem vzhled zamlouvá, perfektně mi sedí k ostatní elektronice. Ale co se týče velikosti, to je jak by si řekl, proč je PC taková velká hranatá krabice. Všechno má svůj smysl a kdyby to tak nemuselo být, takl to tak není. Microsoft má perfektně řešené chlazení a oproti zkosené malé PS4 měl prostor to doladit. Byl jsem u známého, co má PS4 a po hodině mu celá vařila a to ji má ve volném prostoru a moje xko po 5 hodinách trošku hřeje akorát v jedné části vzadu, jinak z něho pořád fouká studený vzduch. Takže pokud uvažuješ koupi, tak neřeš vzhled a velikost, ale funkčnost a určitě do toho jdi....

Odesláno

No to jako doufám taky :-O potřebuju rovnou koupit k tomu aj druhej joypad a v říjnu mi končí GOLD, tak aj GOLD bych rovnou koupil ... hry zatím moc nevím ... " BEZ ČEHO NEMOHU NA X1 EXISTOVAT ????? " krom FIFA15 na kterou si etě 21 dní počkám :D :D

odedneška to tam je k stažení + další free GOLD hra tam je ... a to je nějaké RPG? k čemu bys to přirovnal? .)

Odesláno

Tak s prislusenstvim asi problem nebude,to bych se nebal...Hele prirovnal,RPG to asi je,nebo se to tak aspon tvari...Mas na vyber nekolik planet,zvolis,dostanes se do nejakyho komplexu,vymydlis tam co se da a tot vse...asi takovej jsem z toho mel pocit...Jinak menu dost neprehledny a navic malo kdo tusil co tam vlastne delat...nevim,me to nesedlo,bylo to chaoticky a vydrzel jsem u toho asi 2 hodiny a uz to nezapl...proste na rychlo splacana hra pro launch konzoli ale hlavne ze tam jsou mikrotransakce...ale uvidis,treba ti to sedne...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu