Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
já si koupím ten druhej ovladač s tím plugANDcharge kitem a pak samotnej kit pro druhej ovladač sou k tomu 2,8m kabel tak parádně mohu dyžtak hrát aj s kabelem :D

tak že je jasný že ste mě přesvědčili o Forze 5 , dotý pujdu určo :D

Podle me je nejjednoduchsi, kdyz si koupis druhy ovladac bez Play&Charge kitu a koupit si potom za 389Kc dve baterky vcetne kabliku -> http://www.herni-svet.cz/dual-controller-charge-play-battery-pack-x1

Odesláno (upraveno)

jinak je v akchi Child Of Light za 200 :) hraju a perfektní hra....kdyby někdo chtěl na xone :)

btw ta moje nabíječka je tak kvalitní, že ani nefunguje včera jsem nechával nabíjet a dnes furt vybité hnus... by mě zajímalo podle čeho se to

indikuje

setik z tama to přesně mám akorát trošku něco jiného a nějak mi to ted blbne ...

Upraveno uživatelem xDante1986
Odesláno
Podle me je nejjednoduchsi, kdyz si koupis druhy ovladac bez Play&Charge kitu a koupit si potom za 389Kc dve baterky vcetne kabliku -> http://www.herni-svet.cz/dual-controller-charge-play-battery-pack-x1

tyo do tohohle bych nešel..raději připlatím za orig MS a bdu vědět že to je odladěné a fachá to ...než no-name a pak to nebude fachat... viz jak píše Dante :(

Odesláno

Já nevím, já mám od toho Orbu dokovací stanici. Že jsem normálně vymněnil slot na baterky za článek a nabíjím vložením do stojanu a funguje bez problémů. Baterky v xbox one ovladači vydrží dramaticky míň než v 360tkovém. Zatím musím říct, že ikdyž je to no-name tak vydrží na jedno hraní nějakých 10-12 hodin bez problémů + když to člověk práskné do stojanu vidí na led posvícení kdy je nabito a kdy ne a za tu dobu co nehraju, se vždy nabijou bez problémů.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu