Kinimod84 Odesláno Květen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 (upraveno) čau nevíte někdo jak si tu hru můžu zahrát aniž bych si ji musel koupit a rgh nemám jen flash dá se to něják přes flashku.Někde jsem se dočetl že je to DLC to jako k The Cartel nebo co? Upraveno Květen 24, 2013 uživatelem Samopall dopsání otázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 ne DLC to není , je to samostatná akrádovka, vřele doporučuju moc se mi líbí a je to prostě starej dobrej CoJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 nj ale jak jí mám dostat do xka když rgh nemám a livko taky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 Máš smůlu, bez RGH to nerozjedeš. Když nechodíš na LIVE, tak proč si místo flashe nenecháš udělat RGH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 saza:tak za 1 mám xko slim 4 gb bez hdd takže bych si musel z rgh koupit i hdd a za druhé si myslím že tedka už je zbytečné něco dělat protože budou ty konzole nové generace tak si říkam že už to na flashi vydržim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Květen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 Že máš 4GB slim to je jedno.. Já ho mám taky a mám RGH... Stačí mít externí disk :).. Ale jestli čekáš na novou generaci, tak s tebou souhlasím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Arkádová westernovka na pohodu. Délka hry odpovídá těm arkádám co jsou na XBLA, takže dobré. Doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo1986 Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Dobry den,prosim vas neviete niekdo ako spusti tuto hru v plnej verzii,nakopiroval som aj subor 584112B0 do zlozky content a pri spusteni hry stale ponuka trial game ,dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Stahni XM360 2.0d a nakopci do xboxu. Spust a mrkni jestli není hra zamcena. Pokud ano dej unlock a mělo by to jit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo1986 Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 Stahni XM360 2.0d a nakopci do xboxu. Spust a mrkni jestli není hra zamcena. Pokud ano dej unlock a mělo by to jit. Dakujem za pomoc uz to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 Dobry den,prosim vas neviete niekdo ako spusti tuto hru v plnej verzii,nakopiroval som aj subor 584112B0 do zlozky content a pri spusteni hry stale ponuka trial game ,dakujem Stahni XM360 2.0d a nakopci do xboxu. Spust a mrkni jestli není hra zamcena. Pokud ano dej unlock a mělo by to jit. Stačí spustit DashLaunch tam rozkliknout položku "Behavior" a položku "contpatch" přepnout z režimu "disabled" (svítí červeně) na "enabled" (svítí zeleně) a hru pak normálně spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.