Anubis1 Odesláno Květen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 (upraveno) Tak uz to vyslo. Na tohle jsem docela zvedavej. Region : Region Free Languages: English Size : 1 DVD Genre : Action Upraveno Květen 24, 2013 uživatelem Anubis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Květen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2013 Mam to v boxu zatim me to bavi jen mi ve hre nefunguje tlacitko start nevim proc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 tak co říkate na tu hru stojí za to ji zkusit jen at vím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentium4 Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Mam to v boxu zatim me to bavi jen mi ve hre nefunguje tlacitko start nevim proc. Mě taky nejde tlačítko start ,a u těch vrtulníku mi pořád čumí nahoru, musím si přepnout hráče abych mohl hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Mě to teda na nejde ani spustit, pořád to chce připojit se na Live :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentium4 Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 protože musíš hrát jako offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.