Noggli Odesláno Květen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2013 Mám problém s propojením notebooku Toshiba a LCD TV Samsung přes HDMI kabel. Běžně to fungovalo v pohodě, ale jednou ze dne na den přestala televize detekovat zapojený HDMI kabel. Notebook je v pohodě, ten detekuje zapojení HDMI i televizi, ale televize pořád hlásí, že není připojené žádné zařízení. Druhý notebook funguje v pohodě. Neměl byste nědo nějakou radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noggli Odesláno Květen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Tak jsem zjistil, žer mi to nefunguje na dvou různých televizích Samsung, ale na nějakým číňanovi je to OK. Nemohlo by to být ovladačema od ATI? Mám externí grafiku ATI Mobility Radeon HD 5470. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noggli Odesláno Květen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Tady je screen, že ntb televizi detekuje. V TV problém taky nebude, protože s jiným ntb, to jede. Tak už fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.