Petr Ready Bílek Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Dobrý den. Mám takový menší problém s páčkou. Sem tam se mi stává(je to vidět hlavně v závodních hrách), že mi auto zatočí doprava aniž bych něco dělal. Hraju páčkou, ale najednou když s ní nějak hýbu tak z ničeho nic mi auto zatočí doprava. Někdy mě to vadí. Nevěděl by někdo co s tím? PS: mám ho asi 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 mě vždy aspon na chvíly pomohlo když jsem joystickem točil a docela silně na něj tlačit(s mírou) a pak na to byly i nějake pluginy myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Ready Bílek Odesláno Květen 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 A je možný že už je páčka opotřebovaná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 jo, softwarova chyba to neni. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 výměna páčky, dá se objednat z dxka, či ebaye.. stoji par drobnejch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Ready Bílek Odesláno Červen 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 A je to páčka jako ten klobouček nebo ten vnitřek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.