Petr Ready Bílek Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2013 Dobrý den. Mám takový menší problém s páčkou. Sem tam se mi stává(je to vidět hlavně v závodních hrách), že mi auto zatočí doprava aniž bych něco dělal. Hraju páčkou, ale najednou když s ní nějak hýbu tak z ničeho nic mi auto zatočí doprava. Někdy mě to vadí. Nevěděl by někdo co s tím? PS: mám ho asi 3 roky. Citovat
krisa Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Odesláno Květen 27, 2013 mě vždy aspon na chvíly pomohlo když jsem joystickem točil a docela silně na něj tlačit(s mírou) a pak na to byly i nějake pluginy myslím... Citovat
Petr Ready Bílek Odesláno Květen 27, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Květen 27, 2013 A je možný že už je páčka opotřebovaná? Citovat
krisa Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2013 jo, softwarova chyba to neni. :) Citovat
aaischa Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2013 výměna páčky, dá se objednat z dxka, či ebaye.. stoji par drobnejch... Citovat
Petr Ready Bílek Odesláno Červen 3, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Červen 3, 2013 A je to páčka jako ten klobouček nebo ten vnitřek? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.