Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vyplatí se koupit?

Bobin

Otázka

Zdravím,

uvažuju o koupi PS3 pouze kvůli exkluzivitám a hrám, které nevychází na PC. Vidím to na nějakou použitou slim verzi. GT je hlavní důvod, proč to chci koupit, takže bych k tomu rovnou vzal i Logitech Driving Force GT. Hrál jsem všechny čtyři díly kromě pátého. Byl jsem rozhodnut koupit až PS4 a k PS3 hrám se zpětně vrátit, jenže GT6 vyjde primárně na PS3 a PS4 port je nejistý/v nedohlednu.

Otázka zní: Vyplatí se v tuto dobu kupovat PS3 kvůli GT (samozřejmě bych si zahrál i jiné hry - GoW, Uncharted, The Last of Us atd.), nebo počkat jak to bude vypadat se zpětnou kompatibilitou na PS4 ..?

Děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

PS3 ti nabidne haldu dalších her kerý na PC nikdy (aspon aktuálně) nezahraješ, takže určitě slimko, klidně aby bylo levnější tak s menšim diskem a budeš ještě hodně rád..

já si psko kupoval kuli uncharted a gow, a nakonec sem si oblibil haldu exkluzivej co na kompu nejsou .. O:-) clovek tomu dost lehce propadne :D precijen sedet v kresilku s gamepadem :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Díky za rady. No asi opravdu bude lepší koupit PS3. Dneska jsem měl první zkušenost u strýce na PS3 Super Slim 12GB a je to málo. 500GB je zase zbytečně moc, takže půjdu do Slim. Hrál jsem pouze Killzone 3 a to rozlišení textur je otřesné. Jsem asi rozmlsaný z PC, ale neměly by exkluzivity vypadat fakt hezky? Možná je to tím, že je hra už 2 roky stará, nevím. V křesílku s gamepadem sedím i u PC :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Díky za rady. No asi opravdu bude lepší koupit PS3. Dneska jsem měl první zkušenost u strýce na PS3 Super Slim 12GB a je to málo. 500GB je zase zbytečně moc, takže půjdu do Slim. Hrál jsem pouze Killzone 3 a to rozlišení textur je otřesné. Jsem asi rozmlsaný z PC, ale neměly by exkluzivity vypadat fakt hezky? Možná je to tím, že je hra už 2 roky stará, nevím. V křesílku s gamepadem sedím i u PC :)

500 GB není rozhodně moc, jinak kvalitu obrazu zásadním způsobem ovlivňuje TV

Odkaz ke komentáři

• 0

I já si říkal, že moc kupovat nebudu, no, moc to nevyšlo :)

Nicméně, nezapomeň, že konzole je přeci jen už šest let stará, i jen průměrné PC zvládne dnes o dost víc. S tím nic nenaděláš. Pokud ti záleží na extra grafice, současná generace konzolí (a víceméně konzole vůbec), nejsou správná volba. Ale pokud to překousneš, kvalitních exkluzivních her je na PS3 opravdu dost.

Odkaz ke komentáři

• 0

Co se současných a budoucích konzolí týče, tak samozřejmě jsou pořád na stejné vlně. EA samo přislíbilo vývoj her pro současné konzole na další minimálně 4 roky to znamená, že se životnost současných konzolí protáhne o nějakých 5 let minimálně. Takže neměj strach, že by jsi nevyužil.

PS4 bude zpětně kompatibilní s PS3, potvrdilo to i Sony. Bude tam nějaký program či možnost dokoupení programu na zpětnou vazbu. :-)

Odkaz ke komentáři

• 0

Nanaki, no já vím, že to tak beztak dopadne s těma hrama :) . Jen se mi nechce dávat peníze za starý HW, když vím, že za chvíli bude PS4. Zpětná kompatibilita bude s největší pravděpodobností řešena přes Gaikai. Otázka je, kolik hry budou stát a jestli tam budou všechny. No možná se něco bližšího dozvíme na E3.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu